Grupa H - Porto rutinski u Belorusiji

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.11.2014.
19:50
Izvor: Sportske.net

Ekipa Porta blizu veoma blizu je da se na kraju ove grupne faze nađe na prvom mestu u grupi pošto je savladala ekipu BATE Borisov sa 3:0.

Beta/AP Photo/Sergei Grits
Beta/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Porto je danas bio bolja ekipa od ekipe za koju nastupaju dvojica naših internacionalaca, Nemanja Tubić i Filip Mladenović, pa je na kraju zasluženo slavio pobedu od 3:0.

Držali su loptu protivnički igrači, pokušavali su kruženjem oko odbrane domaćih i na kraju zasluženo postigli dva gola koja ih sve više približavaju konačnoj prvoj poziciji u ovoj grupi.

Na gol se čekalo do početka drugog dela igre, pošto u prvom nismo videli izrazite prilike ispred golova.

Erera je doveo Porto u vođstvo sjajnim pogotkom sa ivice šesnaesterca, pogodio je gornji levi ugao, na semaforu je pisalo 0:1.

Tvrda igra nakon toga obe ekipe, ali je Porto naredni došao do gola, ponovo.

Strelac je bio Džekson Martinez, čovek za koga se interesuju svi veći klubovi u Evropi. On je primio odličan pas u protivničkom kaznenom prostoru, izašao 1 na 1 sa golmanom domaćih i bez većih problema postigao drugi gol za svoj tim. Asistencija je pripisana Ereri, strelcu prvog gola.

Nije to bilo sve od gostujuće ekipe. U samom finišu meča Kristijan Teljo, fudbaler koji je ovog leta došao iz Barselone, takođe je pronašao put do mreže BATE Borisova.

Nije bilo uzbuđenja do kraja utakmice, Porto je na kraju zasluženo slavio.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke