Grupa F - Sigurna Barsa, Kavani ostavio PSŽ na vrhu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.10.2014.
22:41
Izvor: Sportske.net

PSŽ je ostao na čelu grupe F nakon pobede nad Apoelom u poslednjim trenucima susreta. Barsa sigurna.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Nakon tri odigrana kola Barselona ima 2 pobede i jedan poraz, onaj od PSŽ-a u gostima u prethodnom meču ove grupe.

Ekipa Luis Enrikea je savladala bez nekih većih problema ekipu Franka De Bura sa 2:0 golovima Nejmara i Mesija u prvom poluvremenu.

Već u sedmom minutu videli smo prvi gol. Nakon što je primio odličan pas od strane Lea Mesija Nejmar je izašao u situaciju 1 na 1 sa golmanom Silesenom i nije mu bilo teško da ga savlada.

Imala je Barselona terensku inicijativu, pokušavala je često preko opasnog Mesija koji samo 18 minuta nakon prvog gola Barselone postiže svoj 69. gol u LŠ.

Inijesta mu je namestio jednu loptu, Mesi je šutirao, Silesen uz teške muke nije uspeo da sačuva mrežu. Ovako se Mesi izjednačio sa Kristijanom Ronaldom na drugom mestu večne liste strelaca u Ligi šampiona.

Pedro je nakon tog gola imao priliku da poveća prednost, ali je samo pogodio stativu. takođe, Inijesta je uputio jedan dobar udaraca do kraja poluvremena, ali promene rezultata nije bilo.

U drugom nešto mirnija utakmica, Mesi je pokušavao da pretekne Ronalda po broju postignutih golova, ali mu to nije pošlo za nogom. Sredinom drugog poluvremena je i zamenjen, tako da je sada na potezu Kristijano.

Sve što je Ajaks uspeo da uradi jeste da smanji na 2:1 preko El gazija u 88. minutu, da bi Sanro Ramirez pred sam kraj povećao prednost na 3:1.

Golovi OVDE.

U drugom,  ne toliko nezanimljivom meču (iako to rezultat ne pokazuje) igrali su Apoel i PSŽ, a na kraju su gosti golom Kavanija pobedili sa 1:0.

Apoel je imao priliku preko Šeridana na samom startu meča, Sirigu je odbranio, da bi na drugoj strani šansu propustio Pastore. Imao je PSŽ i priliku sredinom prvog dela igre preko Kavanija, ali njegov šut nije završio u golu.

Na samom početku drugog dela igre Kavani je imao još jednu šansu, ali je golman Pardo bio uspešniji. Na drugoj strani pretio je Gomeš, bez promene rezultata.

Nekoliko poluprilika i prilika videli smo do kraja meča pred golom Apoela, ali nismo videli niti jedan gol sve do samog kraja, tačnije 87. minuta. Lopta se odbila do Kavanija koji šalje loptu u donji desni ugao za veliko slavlje gostiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke