Grupa A - Real penalima srušio Šahtjor, rutina PSŽ-a

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 15.09.2015.
22:34
Izvor: Sportske.net

Pobeda Reala, meč prelomio hrvatski sudija. PSŽ bez problema savladao Malme.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Ekipa Real Madrida je bez većih problema savladala goste iz Donjecka, a za ubedljivu pobedu pobrinuo se i glavni sudija meča koji je sudio nepostojeći penal u drugom poluvremenu za Real Madrid.

Ipak, u svakom slučaju Real je došao do apsolutno zaslužene pobede.

Da krenemo redom.

Real je krenuo prilikom Benzeme, prosto je neverovatno bilo kako je igrač njegovog kalibra uspeo da promaši skoro prazan gol nakon što je obišao golmana.

Ipak, ispravio se kasnije tokom prvog poluvremena, u 30. minutu je iskoristio grešku golmana Pjatova, doveo je Real do zasluženog vođstva.

U drugom poluvremenu Real je ponovo bio bolji, a jedan detalj je prelomio utakmicu. Sudija iz Hrvatske, Bebek, pokazao je na belu tačku sa malim zakašnjenjem nakon intervencije njegovog pomoćnika, a na usporenom snimku se videlo da Dario Srna, inače sudijin sunarodnik, nije igrao rukom već da ga je lopta nakon šuta Ronaldo pogodila u leđa.

Ronaldo je iskoristio poklon sudije, povisio je na 2:0.

Samo 8 minuta kasnije Real je ponovo došao do penala, ovoga puta nije imao dilemu Bebek, pa je Ronaldo ponovo postigao pogodak.

Nije ovo bilo sve od Real Madrida u ovom meču, nakon jednog šuta Marsela i odbijene lopte od Pjatova, Kristijano Ronaldo je postigao novi gol, osmi u poslednje dve utakmice i tako postavio konačan rezultat od 4:0.

Da napomenemo da je ekipa Šahtjora nakon drugog žutog kartona Stepanenka igrala sa igračem manje od 50. minuta.

Golove pogledajte OVDE.

Da napomenemo još da je došlo i do povrede Gereta Bejla, OVDE možete pročitati nešto više o tome.

ibrahimovic

PSŽ nije imao mnogo problema sa Malmeom. Već u 4. minutu pridošlica u PSŽ ovog leta, Anhel Di Marija, je primio loptu od Marka Veratija, ušao je ka golu i majstorski savladao golmana gostiju za 1:0.

Imali su šanse Kavani, Ibrahimović i Di Marija, ali promene rezultata sve do 61. minuta nije bilo.

Tada je Zlatan Ibrahimović prebacio loptu do Edisona Kavanija koji je zakucao loptu u mrežu za konačan rezultat od 2:0.

Srpski internacionalci u dresu Malmea su igrali na ovom meču, Đurđić je počeo utakmicu, Rodić je ušao u 46. minutu.

Dakle, nakon prvog kola, favoriti u ovoj grupi su odmah napravili zalihu bodova u odnosu na Šahtjor i Malme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

133 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zlatna_Nozdrva_04
Monday, 21.09.2015
09:28

Šta bude kada Messi zabije gol?n-Real ispada iz četvrtfinala.!

avatar
Zlatna_Nozdrva_04
Monday, 21.09.2015
09:18

IbraKadabraaaa makazice Navasu aBd idemo daljeee

avatar
Bojan Djordjevic
Wednesday, 16.09.2015
14:12

Ibrahimovic kako je asistirao petom Kavaniju, magija, Di maria pokidao mec!

avatar
jv
Wednesday, 16.09.2015
13:41

Lose sudjenje i lagana pobeda Reala. Meni je zanimljivo sto niko nije primetio da Real uopste ne igra tako dobro, ovu utakmicu su prelomile golmanska greska i ocajno sudjenje, ono nije bio penal, a i crveni je olako dat. Interesuje me da li bi sudija sudio isto i u obrnutim ulogama, nisam nikada video da je neki igrac velikog kluba tako lako dobio crveni. Ova igra Reala nije dovoljno dobra ni za cetvrtfinale.

avatar
necaaa
Wednesday, 16.09.2015
10:09

Lagano real i bez penala bi dobili. Dobra forma :))

avatar
miki
Wednesday, 16.09.2015
02:52

Pa ovo je vrh... Eeee Ronaldo, dzaba sva statistika, kad si 0 od coveka... Kakvo cviljenje za nepostojuci penal (video je da nije bio) i kakvo radovanje za isti postignuti... Strasno...!

avatar
Madridista till I die
Wednesday, 16.09.2015
01:29

Rutinski odrađen posao, samo šteta zbog konstantnih povreda koje nas muče evo već drugu sezonu zaredom, i nije sudija prelomio meč kako gore stoji, već onaj igrač koji onako startuje na Ramosa a već ima žuti. Inače veče sa velikim brojem sudijskih grešaka, faul nad Chiellinijem kod gola, pa prvi penal za nas, smiješni penali za Sevillu, onaj kriminalan start na Shawu je bio za direktan crveni i penal, a lik nije dobio ni žuti, itd. Mora suđenje biti bolje, ipak je ovo LP.

avatar
Dejan Marinkovic
Wednesday, 16.09.2015
01:15

Pa kako ga nije sramota,kakooo ????

avatar
real4ever
Wednesday, 16.09.2015
00:44

Real je mnogo bolji i taj penal apsolutno je nebitan. Real je i prije tog penala vodio sa 1:0 i taj trenutak nije presudio utakmicu. Da ga nije svirao možda Real ne bi pobiijedio 4:0, ali bi pobijedili možda 2:0 ili 3:0, isto im je. Inače osim te greške nema se šta zamjeriti hrvatskom sudiji. Niko od dežurnih hejtera nije spomenuo da su igrači Šahtara povrijedila 3 igrača Reala. Onaj start nad Ramosom mogao bi komotno biti direktan crveni, a ne žuti karton. Nadam se da nisu neke veće povrede.

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Wednesday, 16.09.2015
15:47

Nemas ti pojma druze o nicemu...ti pricas o realu i senzacionalnoj pobjedi,a sada u penaldu i sudiji neces jeli? Pa daje tako sahtjoru penal sviran sto bi bilo logicnije,imao bi vec 15 objava ovdje.svatko je ocekivao da real zabije kod kuce 3-4 gola ekipi koja se nije ni trebala kvalifikovati u ligu sampiona,ali na posteni nacin.Bogu hvala sto nisam navijac reala,koji mi je samo dar poklonio.

avatar
real4ever
Thursday, 17.09.2015
11:58

Da bi se svirao penal mora postojati neka akcija unutar 16. Da li je Šahtar imao tako nešto pa da mu sudija svira penal? Ne nisu imali nikakvu akciju unutar 16, po kojoj bi se mogao svirati penal. Greška jest, greška sudije, ali nije uticala na konačan omjer u bodovima što je najvažnije, mada tvoja Barselona daje golove iz ofsajda i to itekako utiče na bodove. Suarez je bio u ofsajdu, mada je mogao i da se svira faul u napadu i ako neko nema prava da priča o suđenju onda su to Barselonini navijači. Kakav penal je Barselona dobila protiv Bilbaa ove godine, ili kako su osvojili LŠ posle one najveće krađe u istoriji ove igre protiv Čelzija. Kako Barselona dobije penal a lopta je na korneru, nije u igri, slučaj protiv Milana i još mnogo toga.

avatar
Wednesday, 16.09.2015
00:34

Kako ga nije sramota traziti i kukati za penal, a covjek u ledja lopta pogadja. Pu sram te bilo!

avatar
Volim nogomet
Wednesday, 16.09.2015
00:01

Bebek je falio samo kod penala kad je Srnu lopta pogodila u leđa ,a ne u ruku ,to je trebao vijdeti sudac iza gola. Ovo ostalo je bilo ok ,crveni je bio i onaj penal drugi. Svkako bi Real pobjedio.

avatar
Wednesday, 16.09.2015
08:45

Otkud znas da bi pobjedio? Barsi za vikend ne sviraju dva penala i A. Madrid povede 1:0, pa poslije jos jedan nije sviran.Moglo se lako desiti da dobiju utakmicu. Nikad ne znas sta ce se desiti ili bar ne bi bilo 4:0! Ali ti branis sudiju jer je iz Hrvatske!

avatar
Volim nogomet
Thursday, 17.09.2015
00:21

Ne branim ga jer je iz RH. Ja sam rekao ono što mislim ,a to je da bi Real i bez tog nepostojećeg penala pobjedio jer opet su već vodili do te situacije.

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Wednesday, 16.09.2015
15:48

Da ali kad se tako sramno svira prvi penal onda se drugi ne svira jeli tako?

avatar
Liquid Swords
Tuesday, 15.09.2015
23:44

Koliko sam gotivio ovog Ronalda covece uvek sam ulazio u prepirke sa ljudima zbog njega, svaka njemu cast al ovo danas sto je pokazao je sramota. Nepostojeci penal, gol glavom na prazan gol sa metar i po i proslava kao da je finale lige sampiona 90 minut. Sramota

avatar
Bat
Tuesday, 15.09.2015
23:31

pobedio bi real i bez ovih sudijskih gresaka.ronaldo koji mi je bio jedan od omiljenih igraca do pre godinu ipo dana ponovo me razocarao.ne verujem da trazi onamo penal.da bi bio najbolji moras biti veliki na terenu.i one proslave gola-ponizava protivnike onako,arogantan je i sebican.gledam svaki slobodnjak zeli da izvede..danas nije udarao i simulirao jedino

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 16.09.2015
10:00

Pa nije ni imao priliku da udara i simulira, osim golova(sa tacne) nije nista pokazao. Nije se video, cim mu neko dobaci loptu, na prvu se oslobadjao.

avatar
Vamos Real
Wednesday, 16.09.2015
13:57

Koji je glavni grad holadnije???

avatar
Pique0811
Tuesday, 15.09.2015
23:24

Koji gurbet je onaj ronaldo sa 2m vidi da je u ledja napucano i uporno trazi penal i onda ga slavi na svoj nacin,kolko je opterecen golovima i Messijem ti nije moguce,

avatar
mladenq
Tuesday, 15.09.2015
23:22

Ja ne znam kako ovog covjeka nije nimalo sramota da onako ishisterise i trazi nepostojeci penal i onda da gol iz tog nepostojeceg penala i onda kao vrhunac bezobrazluka izvodi onaj svoj ritual smijesni kao neki podvig je uradio, e majko mila...

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 15.09.2015
23:31

Upravo to....Vjeruj mi,jedva cekam trenutak kada bude Zlatna LOPTA U RUKAMA Messija,jedva cekam!!A iskompleksirani egoista,vjerovatno nece ni doci,ali ja zelim da dodje na ceremnoju,da mu vidim iskrivljenu facu kada Messi bude pobjednik.

avatar
ppera 1
Wednesday, 16.09.2015
03:50

Naravno da ga nije sramota, jer svoj imidž gradi upravo na bezobrazluku i iritantnosti. Odavno je za mene u tome dostigao najviši mogući nivo (računajući sve sportove, a ne samo fudbal) i jedino što može da bude interesantno u vezi njega je kako i čime će uspeti na sledećoj utakmici da 'podigne letvicu' na još veću visinu u toj disciplini, a uspeće svakako.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 16.09.2015
00:22

8 golova u 2 tekme...

avatar
Eccentric
Wednesday, 16.09.2015
00:02

Opusti se care hahah mrznja curi iz tebe mesi ce gledati ronaldu u ledja na kraju karijere po rekordima golovima a mesi ce osvojiti zlatnu kopacku novu kad nikad hahah a mesi je bolji asistent nek mu daju zlatnu strelu pored ronalda kopacku moze da sanja a ronaldo je masina golove daje na sve nacine glavom, nogom, leti pozdrav

avatar
Misko Latincic
Tuesday, 15.09.2015
23:19

Ronalda cijenim i drzim za najboljeg, ali ne cijenim njegovo ponasanje ponekad, volio bih da nije ni dao gol nego da ga da iz nepostojeceg penala, nije problem penal, nego sto ga on trazi a zna da nije bio

avatar
ppera 1
Tuesday, 15.09.2015
23:14

Šta reći a ne ismejati se intervenciji Šahtjorovog golmana kod prvog gola? Kod drugog je potpuno jasno da su i leđa na neki način produžetak ruku, a Srni je kičma bila u 'neprirodnom položaju'. Možda Blebek ne bi ni video ovaj 'penal', da mu Kiki nije mahao rukicama. Najvažnije je da je, kao i protiv Espanjola, Kiki statistički zadovoljen. :-) Uz to je dugo Blebeku trebalo da shvati da Sahtjor ima previše igrača na terenu. :-) Što se PSG-a tiče oni bi najsrećniji bili da je u 5-om minutu sudija odsvirao kraj, jer im se igralo k'o što se i meni gledalo to što rade na terenu.

avatar
Don Andres
Wednesday, 16.09.2015
08:31

ovako je kiki i prosle godine krenuo, masu penala i golova sa 3 metra pa se od januara ugasio. karma je cudo

avatar
El Capitan
Wednesday, 16.09.2015
15:28

Dobra ti je fora ovo statistički zadovoljen :)

avatar
ppera 1
Wednesday, 16.09.2015
13:49

Nije karma nego calma... :-D

avatar
mladenq
Tuesday, 15.09.2015
23:11

Da nije smesno bilo bi zalosno kako ovaj Penaldo daje golove, bukvalno ili najgori zicer ili penal.

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Tuesday, 15.09.2015
23:08

U danasnje vrijeme je vrlo sramotno biti navijac reala.toliko pomagati domacinu koji je trostruko kvalitetniji je vrlo sramno,nisam znao da se po novim pravilima svira penal kad te lopta pogodi u ledja.sto se penalda tice nikad vise nista lijepo o njemu necu izjaviti da se ne izrazavam ruzno,da je i malo covjek nebi penal trazio za onaj cirkus...to su njegovi hattrickovi obicno penal ili dva,pa on je ubjedljivo najbolji u penalima zabio ih je preko 100 golova, vise nego jedan dobar napadac u cijeloj karijeri sto zabije.uzas!!! Sudija da je kako treba nebi sudio onaj drugi penal koji je postojao.bebeku i druzini treba 10-12 utakmica suspenzije za ovo sudjenje.

avatar
StefaNN
Tuesday, 15.09.2015
23:02

Navijacima Reala treba zabraniti komentarisanje sudjenj, taj ''najbolji igrac sveta'' pogadja igraca u ledja i ode onom amateru od sudije i place za penal, koja sramota. Jel ovo najveci klub na svetu? Navalite sa minusima, skroz sam realan.

avatar
PFK-ACM-FCB
Tuesday, 15.09.2015
23:00

Ja igrao bas limit 4,5- treso sam se do samog kraja za 3500 hiljada hahaha

avatar
Eccentric
Tuesday, 15.09.2015
22:55

Penal prvi nije bio mada ne vidim da je tu neko iz reala kriv. Krecu komentari penaldo 3,2,1... inace svaka cast za treci gol ronalda u stilu raula nekad na odbijenu u stilu rasnih golgetera, benzema je ladno takodje mogao da ima hettric ali je promasio dve stopostotne sanse, prvu kad mu je ronaldo pustio fantasticnu loptu i drugu sansu glavom na skoro prazan gol mora to bolje benzi.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 15.09.2015
23:08

Kad Ronaldo zavrsi karijeru i kad se bude postavilo pitanje,pamtite li neku spektakularnu utakmicu Ronalda,da je pravi sou na terenu,necete moci naci ni jednu takvu utakmicu...Iskljucivo ce se pamtiti po penalima i golovima u petercu....Jedni su Ronaldinjo,Pravi Ronlado,Messi i Maradona!Najveci fudbalski genijalci ikada.

avatar
miki
Wednesday, 16.09.2015
14:39

U MU je bio odlican... I ja sam ga tada gotivio... Posle...

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 16.09.2015
10:04

Poslednju spektakularnu utakmicu je odigrao u Junajtedu, to ptica na grani zna.

avatar
Galaktikos
Wednesday, 16.09.2015
03:59

Pamtimo Simke :Srusio sve moguce rekorde koje su do sad bili postavljeni,,,100987666 hek trikova ,,,,1234.67890.66666 golova ,,,230987 u mrezu farse ,,,Daj bre prestani jednom da pises gluposti ,zavrsi tu osnovnu skolu ,Ronaldo i Messi ti sutra nista dati nece ,,Kad budes slavio 12-ti rodjendan dobijas dres od Ronija

avatar
Galaktikos
Wednesday, 16.09.2015
03:44

Izbaci Messija nemoj da ponizavas te majstore fudbala koje si naveo,,Messi im samo kopacke moze ocistiti

avatar
Madridista till I die
Wednesday, 16.09.2015
01:12

Hm, i dalje boli ono stišavanje 100 hiljada Katalonaca 2012. ? I da, podsjetit ću te da pogledaš malo barem klipove Ronalda iz dana u Unitedu, jer očito da tad nisi pratio fudbal, ipak ga pratiš od 2009. Pozz :)

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 16.09.2015
00:25

Calma, Calma bitno da cete se vi toga sjecati...

avatar
Eccentric
Tuesday, 15.09.2015
23:38

Ima ronaldo mng neverovatnih golova ali mesi nema gol od 30 metra ahhah i on najbolji uzivaj u ronaldu. Da je golove davati lako golove bi davao svako

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
23:34

Sto zaboravljas Pelea on je dao najvise ubjedljivo i najbolje... Takodje Zidane i jos neki

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 15.09.2015
22:54

2 penala + crveni hahah znači klasika kada je Real u pitanju... Ronaldo je se sa ova 2 penala izjednačio sa Figom po broju penala u LŠ (obojica igrači Reala hmm)

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
23:04

Nije se izjednacio vec ga prestigo, a Figo je igrac Barselone. Oh da ups izvini zaboravio sam. Los pokusaj trola, crveni i drugi penal su cisti ko suza, a prvi nije bio ni blizu sta da se radi. Polufinale 2009 Celzi Barselona hmmmm?

avatar
Wednesday, 16.09.2015
00:40

Koji Celsi o cemu ti? Barsi u prva tri kola sest penala nije svirano i ti pricas i imas obraza da pomenes Barsu? Zavucite se u rupe i neka vas je sramota ove pobjede!

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 15.09.2015
23:23

Pogledaj Atletiko-Barsa iz prošle subote pa reci onda za penale nešto.

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 15.09.2015
23:21

Real je klub kojem je suđeno najviše penala u istoriji LŠ! Čestitam!

avatar
Vamos Real
Tuesday, 15.09.2015
23:05

Figo je presao iz nekog malog kluba direktno u Real.2 zuta nisu bila a?

avatar
Pedjaa11
Tuesday, 15.09.2015
22:51

Trebalo mi je 4+ na tiket pa me nije bilo briga kako ce golovi padati ali sramota za onaj penal i da ga Ronaldo jos trazi, inace Benzema je trebao het trik da postigne minimum.

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
23:05

Ko mu je kriv kad cesto zna bit traljav i smotam, a i mene je CR razocarao zbog onog sto je trazio penal. Ostalo sve regularno

avatar
Pedjaa11
Tuesday, 15.09.2015
23:29

A i nije mi jasno kako je cini mi se pomocni sudija mogao vidjet onu ruku jer mislim da je on asistirao glavnom. I ja sam isto skocio da trazim penal al dzaba kad prodali Mancesteri.

avatar
mladenq
Tuesday, 15.09.2015
23:14

A nije te nikad prije razocarao a? Takva moralna gromada:D

avatar
Tuesday, 15.09.2015
22:50

imam pitanje za sve na sajtu, da li je iko nasao neki dobar fantasy za LS? Tek sad sa zakasnjenjem sam uspeo da nadjem uefin neki fantasy na spanskom koji je aktivan od danas i to posle 13:00?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 15.09.2015
22:50

al se benzema ispromasivao moglo je biti ubedljivije za real

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 15.09.2015
22:50

Real kad treba da igra kao velika ekipa kao i uvijek to pokazuju da ne znaju. Sator nije htio da igra kao Espanjol, Sator je pustio Real da napada jer znaju da ne umiju da napadaju, prvi gol Reala poklon sa neba pocetnicka greska golmana, Drugi gol Ronaldo sutira i pogadja protivnickog igraca u ledja i trazi od sudije da mu svira penal sudija nije htio da svira ali Ronaldo se zaplakao jer mora da postize golove i sudija svira penal za Real

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
23:07

Si ti vidio sta je Benzema sve promasio, Real je dominiro, Sahtjor prvu priliku imo u 90 minutu.

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 15.09.2015
23:13

Real bio nikakav dok nije postigao prvi gol iz katastrofalne greske golmana

avatar
Frank Underwood
Tuesday, 15.09.2015
23:08
avatar
Vamos Real
Tuesday, 15.09.2015
22:49

Prvi penal smesan,ko ce kome ako nece svoj svome(hrvat sudija svirao nepostojeci penal Srni),mada mislim da to svakako nije detalj koji bi odlucio mec,drugi penal cist,zadovoljan sam igrom Reala ali moze i bolje,Benzema mora da namesti nisanske sprave jos.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Tuesday, 15.09.2015
22:49

Haha,ja ne mogu da verujem sta se Realu sudi. iz aviona se vidi da coveka pogadja lopta po sred ledja i sudija lagano svira penal.

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
23:09

Nije bilo lagano, glavni je bio udaljen i prvo nije svirao, ali je na asistenciju pomocnog svirao na kraju, ali to da se vidi iz aviona je tacno

avatar
The Best (I\'m back)
Tuesday, 15.09.2015
22:47

opet nepostoci penali za real pa ovo je neverovatno...lopta pogadja Srnu u ledja sudija svira penal hahaahah...ne mogu a da ne spomenem Ronalda lik je toliko iritantan da je to nesto nevidjeno ne samo u fudbalu nego u svim sportovima. Ne znam kako ga nije nije sramota da slavi nepostojeci penal kao da je osvojio ls...ono je bruka...lopta pogadja srnu u ledja on slavi ko da je osvojio ls...bas me interesuje mislenje navijaca reala povodom toga :) nNisam ga hejtovo ali polako pocinjem, vakva arogancija nije vidjena u istoriji fudbala!

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
23:10

Mene je razocarao posle toga, ali sta da se radi nije on kriv...

avatar
miki
Wednesday, 16.09.2015
14:45

Realno nisam ni ja kriv... Vi bi svakako pobedili, sa penalima ili bez... Ali ovakve stvari i unistavaju ugled kluba... Mada mislim da za sve to treba da zahvalite Perezu, otkad je on tu, vi vise niste fudbalski klub, vec marketinska agencija...

avatar
Bat
Tuesday, 15.09.2015
22:47

sta je sa povredama igraca reala veceras??? kakve im penale sviraju-drugi jeste bio,ali prvi komedija.gledam ronalda koji trazi penal skace, lopta u ledja pogodila ovog iz sahtjora,posle se cude sto ga ljudi ne vole..cetvrti gol dao iz ofsajda.

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
23:10

Pogledaj o5 cetvrti gol. Ti si prvi koji kaze tako nesto

avatar
Ricardo Kakà 22
Tuesday, 15.09.2015
22:45

Real odigrao solidno, videcemo pravu snagu kad dodje PSG. Sigurni su u odbrani Varan je odlican to mi se svidja, konacno igra vise. Nadam se da sa Bejlom nije nista ozbiljno...

avatar
Lord Bobinho10
Tuesday, 15.09.2015
22:45

Lagana pobeda sa pola snage,odbrana Reala deluje fantasticno na pocetku ove sezone.

avatar
StefaNN
Tuesday, 15.09.2015
22:59

Cuti bre, sramota.

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 16.09.2015
05:12

Lagana sa dva penala i igraca vise. Sramota kako sudije pomazu Real.

avatar
realmadridSR4
Tuesday, 15.09.2015
22:45

Znaci....Solidna igra, moze to I mnogo bolje.Prvi penal veze sa vezom, castio nas sudija, drugi je cist.I na kraju, ostadosmo bez poo tima...Bejl, Varan, Ramos...haos

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 15.09.2015
22:44

3 penala u dvije utakmice,mislim da ni jedan igrac u istoriji nije izveo toliko penala kolkiko Ronaldo.

avatar
Vamos Real
Tuesday, 15.09.2015
23:06

Jeste Mesi 2 protiv Reala i odma sledece utakmice jos jedan.

avatar
Tuesday, 15.09.2015
22:44

Penaldžija Ronaldo.

avatar
Madridista
Tuesday, 15.09.2015
22:43

Dobra igra, zao mi je Sahtjora simpatican klub su, Benzema je promasio 2 prilike sto bih ja dao gol, ali ipak je dao nakon greske. Ronaldo je osim tih golova bio prosjecan, imao je onda kad je presao 2-3 igraca i dodao Benzemi kad je ovaj promasio i ostalo je bio prosjek, penal je bio nepostojeci, drugi bio cist penal, Kovacic je bio dobar, siguran, smiren., odlicna zamjena, nadam se da nijedna povreda nije ozbiljna, Navas u poslednjim trenucima imao prvu intervenciju, kao macka, zaista nam ne treba niko drugi. Uglavnom 3 boda za Real, dobar materijal za simketa, anresa i ostale, ja zadovoljan.

avatar
The Best (I\'m back)
Tuesday, 15.09.2015
23:04

presao 2-3 igraca? hahaahaah pa ovo je nemoguce koliko lazeto, covek odbija se lopta od njega kao od drveta tehnika 0!!!! nPosle ove arogancija danas kad je onako slavio nepostojeci penal, ja ne znam vise imate snage da navijate za njega...kako moze onako da se raduje za nepostojeci penal...samo mi to objasni...

avatar
Don Andres
Wednesday, 16.09.2015
14:28

za nekoga koga nesto ne dotice previse pravdanja.. ti njemu govoris da ti ne odgovara a ti pominjes narod koji ne ucestvuje u diskusiji i jos nas nazivas lazovima hahahah e pa svasta.. ako nemas argument da odgovoris ili ti nije jasan neciji komentar ne mora da znaci da ta osoba laze.. a slobodno kad me god uhvatis u lazi ti me popravi.. naravno, to se nikad nece desiti jer ja baratam ekgaktnim brojkama koje nisu podlozne individualnim interpretacijama. istina je samo jedna

avatar
Madridista
Wednesday, 16.09.2015
00:09

Ae pali ti ces da mi kazes da lazem klinac.... Koliko sam puta tebe i Andresa i simketa uhvatio da lazete i preuvelicavate pa precutim, ili mi sportske nekim cudom ne objave te komentare, ti da si vidio taj detalj ne bi mi rijeci rekao, vidjelo se da se izborio oko 3 igraca i oslobodio prostor Benzemi i asistirao, nisam ja rekao da je on to uradio zato sto je sposoban za to, moguce da je bilo slucajno, ali ih je presao. A za to sto je slavio to je njegov problem, ja licno ne bih, ali ja nisam on, sve sto uradi on se sramoti ili se ponosi a ne ja, vjeruj mi da bih volio da je povucen i miran kao Messi i da ne privlaci toliku paznju, ali on je kakav takav je a ni ja ni ti nismo dostojni da drzimo moralne pridike. I odsad pa nadalje vise da mi ne odgovaras na komentare dok mi se ne izvinis, jer ja nista nisam slagao, rekao sam kako je bilo, tvoje misljenje me ne dotice i ne zanima, ali da me neko nazove lazovom a nista nisam slagao i bogami nece. Sportske da objavite komentar, ako ne objavite ja vise nikad necu procitati niti jednu vasu viejst niti ista komentarisat. Pozdrav

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 15.09.2015
22:43

Ako krenu da Ronaldu sviraju penale svaku utakmicu,ladno ce postici HILJADU golova.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Tuesday, 15.09.2015
22:42

Naslov vam nije bas fer. Real je dominirao cijelu utakmicu, Sahtar je dosao vise da tuce igrace nego da igra nogomet. Istina prvi penal nije bio, ali drugi jeste cisto igranje rukom. Crveni karton takodjer zasluzen. Steta za Benzemu, promasio je 3 cista gola. Real odlican danas, cvrst na lopti, odbrana bez greske i ovu utakmicu. Jos da pohvalim Kovacica, bio je odlican danas.

avatar
The Best (I\'m back)
Tuesday, 15.09.2015
22:57

Sta pricas ti, Sahtijor se dobro drzo do crvenog kartona.

avatar
Uncounquered
Wednesday, 16.09.2015
17:25

Prvi sut u okvir gola u 92 min...to i nije bas drzanje....jednostavno nedorasli su kao rival.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 16.09.2015
00:27

Poslije su lupali gdje su stigli.

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 15.09.2015
23:20

Druže, pretjerao si. Kad su primili gol, sve lopte idu unazad, gledali su samo manjom razlikom da izgube, mislim da je to tebi jasno, malo provociraš :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 15.09.2015
22:39

real igrao koliko je trebalo...o prvom penalu nema govora velika greska sudije koji se nalazi iza gola jer je on signalizirao glavnom sudiji...drugi penal i crveni karton su cisti kao suza...ronaldo prestigao raula po broju golova u takmicarskim utakmicama u realu takodje ronaldu je ovo 11 uzastopna sezona da postize barem 1 gol u ligi sampiona...kovacic odigrao dobro nadam se da povrede bejla,varana i ramosa nisu ozbiljne

avatar
The Best (I\'m back)
Tuesday, 15.09.2015
22:57

i imas obraza da hvalis ronalda posle ovog danas?nOnakva arogancija...bruka!

avatar
Eccentric
Tuesday, 15.09.2015
22:57

nije prestigao jos raula u svim takmicenjima raul ima 323 gola za real ronaldo sa ova tri gola ima 321 gol znaci fali mu jos 3 gola da prestigne raula na vecnoj listi strelaca real madrida.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 15.09.2015
22:38

Ovakve golove kao Ronaldo mogao bih i ja da postizem

avatar
Real-an
Tuesday, 15.09.2015
22:55

pa idi javi se mozda prodaju ronalda pa tebe ubac u tim ,ili podji kdo murinja fino mu sve docaraj da te ubaci u tim i eto taman da im krene da dobiju neku utakmicu ...

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 16.09.2015
10:05

Boli ga istina i u ligu je dao sve golove sa 1m od gola

avatar
Liquid Swords
Tuesday, 15.09.2015
23:47

Decko je rekao istinu koja tebe boli. Sta, pa natrcao na loptu jos golman na zemlji, i svi silni penali. Grizman je veceras pokazao kako igra napadac

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 15.09.2015
23:14

previse sam dobar za soansku ligu a u PL ne bih mogao jer nema takvih promaja od odbrana

avatar
Eccentric
Tuesday, 15.09.2015
22:58

pa sto nije dao benzema hattrik ako je takav gol ubica promasio 2 cista gola eto to je ta klasa da benzema ima ubilacki instikt ladno je mogao da ima veceras 3 gola ali to je ono sto ronalda odvaja od vecinu onaj trecio gol u stilu raula i van nisterloja nekada rasni golgeter prati igru neverovatno jos onaj pas za benzemu magija ali bezna promasuje uzivajte jer da je golove davati lako golove bi davao svako

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 15.09.2015
22:38

Prvi penal za Real je sramno dosudjen, ali ne od glavnog sudije vec od onog pomocnog koji ocigledno ne vidi. Drugi penal korektan. Sahtjor me je iznenadio koliko su slabo usli u ovaj duel, jedina prava prilika u 91 minutu a do tada apsolutno nijedan sut u okvir gola. Real i PSG su ovde rutinski izasli kao pobednici, sto se i ocekivalo.

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Tuesday, 15.09.2015
23:12

Pa nije ni cudno kad je sahtjor igrao sa 10 igraca a real sa 11 +sudija+navijaci znaci 10 protiv 13.

avatar
Wednesday, 16.09.2015
01:22

Sramono je ono laganje Kristiana za penal, a ne do sudije. Njemu je samo u cilju da pokusa stici Mesija i nista drugo.