Grupa A - Derbi u Torinu, Juventusu dovoljan bod

Autor: Beta Beta
utorak 09.12.2014.
00:50
Izvor: Beta

Fudbaleri Juventusa i Atletiko Madrida sastaće se u utorak uveče u derbi utakmici poslednjeg, šestog kola Grupe A Lige šampiona, dok će u Pireju Olimpijakos dočekati Malme.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Atletiko Madrid je već osigurao plasman u narednu fazu takmičenja, dok Juventus teoretski još uvek nije. "Staroj dami" je za prolaz u narednu fazu takmičenja dovoljan remi, dok im je za prvo mestu u Grupi A potrebna pobeda sa dva gola razlike.

"Jorgandžije" posle pet odigranih utakmica imaju 12 bodova i lideri su Grupe A, Juventus ih prati sa devet bodova, dok je Olimpijakos treći sa šest, a Malme je poslednji sa tri.

Olimpijakosu je za prolaz u osminu finala Lige šampiona potrebna pobeda protiv Malme i poraz Juventusa u Torinu od Atletika. S druge strane, švedski tim će izboriti plasman u Ligu Evropa ukoliko trijumfuje u Pireju.

Prvak Grčke je u seriji dobrih rezultata kao domaćin u Ligi šampiona, pošto su u poslednjih pet utakmica zabeležili isto toliko trijumfa.

U sastavu Olimpijakosa neće biti srpskog internacionalca Luke Milivojevića zbog povrede, kao i Džimija Durmaza, dok će iz ekipe Malme izostati Erik Johanson, koji je suspendovan.

Obe utakmice igraće se od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke