Grujiću pohvale od trenera: "Sve je bolji, ima svetlu budućnost"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.05.2017.
12:21
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić se u potpunosti oporavio od povrede i sigurno je da će u narednoj sezoni dobiti više šansi i kod Jirgena Klopa.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Povreda je ove sezone sprečila Marka Grujića da napravi neki veći korak, nije uspeo da se domogne velike minutaže u prvom timu kod Jirgena Klopa, što bi sigurno bio slučaj da se nije povređivao.

Ipak, nakon povratka treninzima, Marko se sve više dokazivao, uglavnom je igrao u timu do 23 godine gde je jedan od najboljih igrača.

Posebno je bio impresivan u pobedi protiv Evertona na Gudisonu u meču igrača do 23 godine.

"Što više igrate, postajete jači. Marko je igrao u poslednjih nekoliko nedelja i sada izgleda sve bolje, iz dana u dan. Siguran sam da ima svetlu budućnost", rekao je Mik Geriti, menadžer igrača do 23 godine.

"On je sjajan tehničar, šalje izuzetno precizne lopte, ima oko za pas što smo videli kod našeg drugog gola", istakao je Geriti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 10.05.2017
13:59

Pa, bilo bi preveliko iznenadjenje da je odmah dobio priliku u prvom timu, plus jos ta povreda... Nadam se da ce sljedece sezone cesce dobijati priliku, sto bi bilo sasvim ok.

avatar
VernesDelic8 LFC
Wednesday, 10.05.2017
13:45

Valjda ce to i KLOP da vidi nPo meni ima vise kvaliteta nego lukas stjuartnMsm da ce biti novi nemanja matic

avatar
NapastYnwa
Wednesday, 10.05.2017
17:08

Molim te nemoj da bude kao on :) usporeni snimak, jer Marko je mladji i bice bolji sigurno ..pa sve mislim da ce Nemanja zeljeti da je bio kao Marko :) A inace ima bolju tehniku od Matica i brzi je.. :)