Grujić zablistao pa doživeo manji peh

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.07.2016.
16:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula danas igraju još jednu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a srpski internacionalac Marko Grujić neće dobiti priliku da upiše još jedan nastup u dresu "Redsa".

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Ekipa Jirgena Klopa nastavlja sa pripremama za nastupajuću sezonu kontrolnom utakmicom sa Viganom u kojoj menadžer Liverpula ne može da računa na sve igrače.

Posle sjajnog nastupa u duelu sa Flitvudom posle kojeg je proglašen za najboljeg pojedinca na utakmici, srpski internacionalac Marko Grujić neće biti u konkurenciji za današnji meč sa Viganom.

Na zvaničnom "Tviter" nalogu Liverpula pojašnjeno je da Marko Grujić nije u protokolu zbog virusa, dok Moreno i Smit imaju lakše povrede i oni neće igrati iz predostrožnosti.

Drugi srpski internacionalac iz redova Liverpula Lazar Marković nalazi se u konkurenciji ali će utakmicu početi na klupi za rezerve.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.07.2016
20:11

Cesto se dogodi da prilikom promene klime i zemlje dodje do manje bolesti igraca, ili bilo kog sportiste, narocito u Engelskoj. Iz nekog razloga dobar deo pokupi neki virus. Verovatno ne pripremljenost.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 17.07.2016
17:14

Fudbal je cudna igra i bezbroj puta je pokazao koliko je nepredvidiv i prevrtljiv...Grujic mora da bude spream cas na pohvale,cas na kritike...To tako ide u krug.

avatar
King Didier Drogba
Monday, 18.07.2016
11:25

Reci im Simke?

avatar
Kontra
Sunday, 17.07.2016
16:48

Svega 3 dana nije bilo vjesti o njemu, tacno sam se zabrinuo sta je sa njim kad se ne pise o njemu o srpskom Pogbi sa prijateljskih utakmica,hvala Bogu, grujic je jos uvjek u liverpulu.