Grujić posle potpisa: "Jedva čekam da zaigram na Enfildu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.01.2016.
15:32
Izvor: Sportske.net

Novopečeni član Liverpula Marko Grujić ozvaničio je saradnju sa slavnim engleskim klubom na Badnji dan, a potom je poručio da jedva čeka da oseti atmosferu na "Enfildu".

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Član mlade reprezentacije Srbije Marko Grujić u sredu je ozvaničio transfer u engleski Liverpul koji je Zvezdi na ime obeštećenja uplatio 6 miliona evra.

Dugo je trajala saga oko Grujićevog prelaska na "Enfild" ali u danu kada je sve ozvaničeno može da se konstatuje da je Zvezda napravila jedan od najvećih poslova u svojoj novijoj istoriji.

Nakon što je promovisan u trening centru "Melvud" Marko Grujić je izneo svoje prve utiske o novom klubu za zvanični sajt Liverpula.

"Razmišljao sam o svom napretku u predstojećem periodu i odlučio da dođem u Liverpul i pokušam da dam svoj maksimum" kazao je Grujić.

Mladi srpski fudbaler odmah je izrazio svoje oduševljenje Liverpulovom publikom koju smatra najboljom u Evropi.

"Želim da zaigram na 'Enfildu', pred najglasnijom publikom u Evropi. Dopada mi se atmosfera i na drugim stadionima a igranje pod pritiskom izvući će ono najbolje iz mene" dodao je Grujić.

Nakon ozvaničenja saradnje sa "Crvenima" Marko Grujić se vraća u Srbiju gde će proći pripreme sa Crvenom zvezdom i nastaviti da brani boje vicešampiona Srbije do kraja tekuće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dovlamir88
Wednesday, 06.01.2016
16:52

Zasto li se vraca u zvezdu kad smo obezbedili titulu, taj milion bi vise znacio zvezdi...