Gruja ponovo na klupi, Konte veruje Srbima! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.08.2016.
15:53
Izvor: Sportske.net

Pet utakmica drugog kola engleske Premijer lige igra se od 16 časova a svoje mesto u protokolima Liverpula i Čelsija zauzeli su i srpski internacionalci.

twitter.com/LFC
twitter.com/LFC

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija od 16 časova gostuju Votfordu a menadžer Antonio Konte odlučio je da dvojica srpskih internacionalaca Branislav Ivanović i Nemanja Matić zauzmu pozicije u startnoj postavi.

Čelsi je u prvom kolu savladao Vest Hem na svom terenu i današnje gostovanje Votfordu biće prvo u novoj sezoni za tim Antonija Kontea.

Sa druge strane, Liverpul nakon ubedljive pobede na gostovanju Arsenalu u derbiju prvog kola ponovo ide protivniku na noge.

Rival ekipe Jirgena Klopa biće Barnli, a nemački stručnjak ostavio je našeg Marka Grujića na klupi za rezerve.

Bivši fudbaler Crvene zvezde za sada čeka na debi u Premijer ligi jer u prvom kolu nije dobio priliku da kroči na teren "Emirejtsa" već je duel Arsenala i Liverpula odgledao sa klupe.

Evo startnih postava Čelsija i Liverpula za današnje mečeve. Srpskim internacionalcima želimo uspešno popodne.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 20.08.2016
16:55

Osim Azara Konte izveo samo destruktivce. Ili dovesti Jamesa Rodrigueza ili dati šansu Fabregasu, ovako Watford samo nek udvaja Azara i mi nećemo dati gol.

avatar
SAB
Saturday, 20.08.2016
19:53

Ma to samo pisu, 100% sam siguran da do kraja prelaznog roka Celsi nikog ne dovodi. Na zalost, ali tako je.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 20.08.2016
16:05

Meni neke stvari u fudbalu nisu jasne...Bez obzira sto je Grujic mlad i nov u klubu,on je bio najbolji igrac Liverpula u pripremnim utakmicama,zar to nije dovoljan razlog da pocne u startnih 11...Sto je jos cudnije,vidim da ga nesto fanovi Liverpula i ne pominju,sto definitivno nije u redu....A da,ta stara navijacka boljka,cim Liverpul izgubi,trazice Grujica u prvih 11,a vidim da vec gube od Barnlija.