''Grof'' Božović već dospeo na udar kritika u Rusiji!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.06.2017.
20:30
Izvor: Sportske.net

Izbor doskorašnjeg trenera Crvene zvezde za novog šefa struke Arsenala iz Tule nije baš sve obradovao u Rusiji. Naprotiv, neke je i veoma naljutio!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Naime, nedugo pošto je ruski premijerligaš Arsenal iz Tule zvanično potvrdio angažovanje Miodraga Božovića, usledila je oštra reakcija predsednika Udruženja trenera Rusije Mihaila Gerškoviča.

On je neprijatno iznenađen što ruski premijerligaški klubovi u sve većem broju biraju strance za trenere, smatrajući da bi veća šansa trebalo da se pruži domaćim stručnjacima.

U tom, kontekstu, on je, uz Miodraga Božovića, pomenuo i Roberta Manćinija, koji je preuzeo ekipu Zenita, kao i Leonida Kučuka (Rostov).

Ipak, napravio je i razliku između pomenute trojice.

''Ako angažovanje Manćinija i mogu da razumem, svrha angažovanja Božovića i Kučuka mi je potpuno nejasna'', istakao je Gerškovič, a prenosi ruski R-sport.

''Božović je radio u više ruskih klubova i čovek praktično ništa značajno nije uradio. Ja uvek i svima želim uspeh, ali ne razumem politiku vodećih ljudi klubova koji ne obraćaju pažnju na ruske trenere'', istakao je Gerškovič.

Na Božoviću je da ga demantuje u narednoj sezoni...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Tuesday, 20.06.2017
13:35

Lepo rekao, nmg da ga podnesem koliko me iritirao od kad je dosao. Covek mam je i ovako slabu igru unisti skroz nekim svojim idejama. Jedina dobra njegova utakmica je kad smo dobili Partizan sa 3:1 na Rajku Mitiću.

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 20.06.2017
07:56

nista pogresno nije rekao covjek... Ima li kod nas neko slicne pameti, ali i za ove strance sto sjede na klupu da kaze koju rijec. Dovede se strani igrac koji sjedi na klupu, a mladi zijevaju oko stadiona.

avatar
sasha mufc
Monday, 19.06.2017
21:16

nacionalista i nista vise...