''Grobari'' se uzalud nadaju Mijatu, Florentino ga vraća u Real?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.12.2015.
14:31
Izvor: Sportske.net

Posle ostavke Upravnog odbora Partizana, mnogi navijači crno-belih su poželeli da na čelo kluba dođe legendarni Predrag Mijatović, ali da takva očekivanja nisu realna, potvrđuje i današnja informacija iz Španije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, prema informacijama koje je objavio španski ''As'', Predrag Mijatović je kandidat za mesto sportskog direktora Real Madrida!

Mijatović bi se tako vratio na funkciju koju je već obavljao u vreme kada je na čelu Reala bio Ramon Kalderon i kada je kraljevski klub osvojio dve titule i jedan Superkup Španije. Kalderonovim odlaskom 2009. godine, i Mijatović je napustio funkciju sportskog direktora.

Međutim, sada naš proslavljeni reprezentativac ima i veliku konkurenciju za ovu poziciju.

Naime, njegov protivkandidat je još jedna legenda Reala Fernando Jero, koji je prošle sezone bio pomoćnik Karlu Anćelotiju u stručnom štabu, ali ima iskustva i u ulozi sportskog direktora reprezentacije Španije.

'As', međutim, spekuliše da Jero neće prihvatiti ovu ponudu, a podseća se i na ranije Mijatovićeve izjave kako bi mu bilo teško da radi sa Florentinom Perezom.

Naravno, Mijatović je najveći trag u Realu ostavio kao igrač, s obzirom da je njegovim golom u finalu Lige šampiona protiv Juventusa (1-0), Real osvojio prvu titulu prvaka Evrope još od 1966. godine i trijumfa nad Partizanom (2-1).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Enciklopedija
Wednesday, 16.12.2015
16:51

Sta on da radi ovde..Da krade kao ovi nema potrebe ima lovu,toliko da ovi to ne mogu da nakradu za ceo zivot ovde...Plata mu nije prioritet,naravno nece da rqdi za dzabe,kada se politika tu ne bi mesala,i kada bi ostali clanovi bili slicni njemu mozda i dosao...Ali on to da hoce ne ziveo u Spaniji nego kod nas kao neki sto su vratili..

avatar
Don Silvio
Wednesday, 16.12.2015
22:32

Slazem se. Dok u nase klubove i savez ne vratimo ovakve legende nece nam biti bolji. A takvi ljudi nece da se vrate u ovakvu situaciju jer ne zele da prljaju svoj ugled koji su godinama stekli

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 16.12.2015
16:38

P.S. Za to vreme mi se (zlo)patimo u ligi i imamo samo pet bodova vise od kluba koji je na devetom mestu koje vodi u plej-aut, a proslo je vec 21 kolo!

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 16.12.2015
16:07

Cak i da je stanje u i oko Partizana drugacije Pedja se ne bi ovde vracao u blizoj buducnosti sto je i sam nedavno izjavio.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 16.12.2015
15:32

I da ga ne vraca Perez, ne bi Mijat dosao ovde, to su samo sanjarenja...