''Grobari'', niste ga valjda zaboravili? Miljković počeo da rešeta!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.09.2016.
13:10
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji prvotimac Partizana Aleksandar Miljković uspeo je posle dužeg perioda da ponovo skrene pažnju na sebe. I to na najbolji način.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Posle odlaska iz Partizana pre tri godine, o Aleksandru Miljkoviću se moglo malo toga čuti ili pročitati, jer nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u portugalskoj Bragi, gde je proveo naredne dve godine.

Potom je iznenadio odlukom da se preseli u Split i zaigra u tamošnjem istoimenom klubu i izgleda da je to bila prekretnica za nekadašnjeg desnog beka crno-belih.

Za Splićane je odigrao 14 utakmica u prošloj sezoni, da bi se nedavno preselio u Rusiju, u redove Amkara, za koji je postigao i prvi gol proteklog vikenda.

Njegov tim je gostovao ekipi Tereka u meču sedmog kola ruske Premijer lige, a Miljković je bio čovek preokreta!

Domaći su poveli prelepim golom Rodolfa u devetom minutu iz slobodnog udarca, da bi se sedamnaest minuta kasnije Miljković sjajno ubacio sa desne strane, umakao pažnji odbrane Tereka i jednu dugu loptu upućenu ka njemu uspešno prosledio u mrežu za 1:1.

U nastavku, Amkar je osigurao trijumf golovima Zajceva u 51. i Gola u 75. minutu sa bele tačke.

Posle sedam odigranih kola, Amkar zauzima visoko treće mesto u šampionatu Rusije sa 14 osvojenih bodova. Vodeći je Spartak iz Moskve sa 19, a drugi CSKA sa 17 bodova.

Inače, od kada je u trećem kolu protiv Orenburga zamenio Gigolaeva, Miljković je standardni prvotimac Amkara. U četiri najnovije utakmice u Premijer ligi Rusije igrao je u svakoj po 90 minuta.

U prilogu možete da pogledate Miljkovićev pogodak protivTereka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
01:01

Gradski stadion Indjija, nedelja, 27.02.2011. godine u 13:30h, tribina sever, cena ulaznice: 500 dinara, broj ulaznice: 000468.

avatar
Kajri Irving
Monday, 19.09.2016
19:38

Najgori desni bek u istoriji Partizana. Covek je imao jedan dobar centarsut za njegovo igranje, i to protiv Indjije po blatu.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
00:59

Da znas:-D Bio sam na toj utakmici, kakav pristup stadionu, neverovatno, Smederevo isto nema okruzenje stadiona za pohvalu (sam objekat je lep iznutra), ali ono u Indjiji je bas bilo na jako niskom nivou, nadam se da su to malo sredili u medjuvremenu...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
17:04

smrzao/smrznuo

avatar
Anderton
Monday, 19.09.2016
13:22

Daleko mu lepa kuća. Kad se setim Standarda, kako je asistirao za gol, neverovatno je kako čovek kad neko debituje može da nanjuši da je igrač prevara i da ima dobrog menadžera (Miljkonu je ramadani).

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
15:28

Uf, bio sam na toj utakmici i smrzao se, secam se da je bilo grudvanja iako nije jos ni pocela zima, kraj novembra bio:-D A carobna povratna protiv Sampdorije i penal zbog ruke protiv Genka:-D Miljkovic je pravi primer igraca koji nista ne zna ili nesto (vrlo) malo cak i zna, ali kojem, nazalost, ni najvece moguce zalaganje i trud nisu mogli da pomognu- decko je potvrda toga da nekad jednostavno moras da imas i talenat.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
13:13

Eto nasem Benitu idealnog resenja za desnu stranu Hahaha Salu na stranu, bolje sakrijte ovo od njega, nikad se ne zna!