Grizman: ''Nadam se da ću podići trofej LŠ za vikend''

Autor: Beta Beta
utorak 24.05.2016.
16:08
Izvor: Beta

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman rekao je danas da bi osvajanje Lige šampiona za njega bilo ostvarenje sna i izrazio nadu da će predstojećeg vikenda njegova ekipa pobediti Real Madrid u finalu.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

"Osvajanje Lige šampiona je ostvarenje sna. Nadam se da ću biti u prilici da podignem trofej za vikend. Da bismo pobedili potrebno je mnogo napornog rada i truda, a mi smo spremni na sve i imamo veliku želju da to i uradimo", rekao je Grizman za sajt Evropske fudbalske unije (Uefa).

Atletiko Madrid igraće u subotu finale Lige šampiona protiv gradskog rivala Real Madrida, a Grizman je rekao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana dok sudija ne označi kraj utakmice.

"Moramo biti koncentrisani svake sekunde u svakom minutu i moramo da pružimo svoj maksimum kao i do sada. Moramo se truditi, moramo da zasučemo rukave, da igramo visok presing i da pokušamo prvi da postignemo gol. Moramo biti jaki i na psihičkom i fizičkom nivou", kazao je on.

U finalu Lige šampiona 2014. godine takodje su se sastali Atletiko i Real, a "jorgandžije" su sve do 93. minuta vodili s 1:0.

Ekipa Dijega Simeona je na kraju poražena s 4:1, pa je Real osvojio 10. titulu u Ligi šampiona.

Ovogodišnje finale najjačeg evropskog takmičenja igraće se na stadionu San Siro u Milanu u subotu od 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinhooo!
Wednesday, 25.05.2016
21:48
avatar
Realan tip
Tuesday, 24.05.2016
17:33

Srecno majstore, svim srcem sam uz vas!!!

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 24.05.2016
17:06

Osvoji li Real Madrid ovogodišnje izdanje Lige prvaka postat će tako prvi klub u povijesti koji je osvojio to natjecanje, a da na putu do naslova nije izbacio nijednog državnog prvaka u nokaut fazi natjecanja. Ove godine u nokaut fazi izbacivali su redom Romu, Wolfsburg i Manchester City koji su prethodne sezone svi završili kao doprvaci u svojim državnim prvenstvima. Dobiju li u finalu i Atletico koji je sezonu ranije pak završio kao trećeplasirani u španjolskom prvenstvu postavit će 'Kraljevi' još jedan rekord i postati prvaci, a da im se na putu do 'undecime' nije našao nijedan nacionalni prvak.

avatar
Tuesday, 24.05.2016
17:48

Ajde sto su imali njih za protivnike nego su revans uvek igrali kuci i jos su se mucili sa takvim ekipama.Oni ce u subotu bukvalno imati prvi jak mac i prvog ozbiljnog protivnika.Mogla je UEFA da ih oslobodi i ubaci odmah u finale.

avatar
REAL MADRID-BOSNA
Tuesday, 24.05.2016
17:51

samo vi smisljajte izgovore ako real pobjedi atletico to ce znacit da je real bolji od barce i od bayerna

avatar
ppera1
Tuesday, 24.05.2016
16:54

To sinko, ako kanis pobjedit ne smijes izgubit...

avatar
Nouhei
Tuesday, 24.05.2016
16:47

I ja se nadam. Srecno majstori!

avatar
John Cena
Tuesday, 24.05.2016
16:24

I ja se nadam da ce ga osvojiti. Pre 2 godine nisu imali srece i sekunde su ih delile od pehara, ali su posle onog gola Ramosa psihicki pali i izgubili. Sada su Imali jako tezak put do finala. Barselona i Bayern su pre pocetka sezone bili glavni favoriti za pehar LS a Atletiko ih je ipak izbacio. Dok sa druge strane Real nije mogao da ima laksi zreb cak i da je hteo. Videcemo sta ce biti u finalu ali na osnovu svega do sada Atletiko je vise zasluzio da osvoji

avatar
REAL MADRID-BOSNA
Tuesday, 24.05.2016
16:38

nisu imali srece o cemu ti govoris ,,od trenutka kada su postigli gol samo su se branili a real kidisao oko njih ako je iko tada trebao da ima srece onda je to real koji je zasluzeno dobio jer zabiti gol i branit se cijelu utakmicu ne donosi LS tako lako kada se igra jedna utakmica

avatar
Lord Bobinhooo!
Wednesday, 25.05.2016
21:47

Real je bio bolji u tom mecu.

avatar
Nouhei
Tuesday, 24.05.2016
18:06

A sta je Real radio? Stvarao sanse? Kruzili su oko sesnesterca ko kisa oko Kragujevca, nisu znali sta da rade s loptom pa su je samo slali levo-desno, bez ikakve ideje. I na kraju ih je ukenjao onaj gol.

avatar
Bat
Tuesday, 24.05.2016
17:33

kad postignes gol onako u nadoknadi koja je trajala i duze nego sto je trebalo to mora biti sreca..slazem se da je real imao vise sansi i da su konstantno napadali dok se atletiko branio ali imali su srece..