Građani s "pola tuceta" golova poslali KPR u Čempionšip!

Autor: Boban Filipović
nedelja 10.05.2015.
16:23
Izvor: Sportske.net

Kvins Park Rendžers naredne godine nećemo gledati u Premijer ligi. Sudbina 'Policajaca' je zapečaćena danas na 'Etihadu' odakle su ispraćeni sa čak pet golova u mreži. Het-trik Kuna Aguera, golčina iz slobodnjaka Aleksnrda Kolarova.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Igra mačke i miša na prvoj utakmici nedeljnog programa 36. kola između Mančester Sitija i Kvin Parsa.

Gostima iz zapadnog londona je bila nepohodna pobeda kako bi zadržali teoretske šanse da mogu da ostanu u Premijer ligi, ali su pod pristiskom tog moranja u kombinaciji sa velikom razlikom u kvalitetu doživeli fijasko.

Mreža Roba Grina načeta je već posle četiri minuta igre, stralac je bio najbolji stralac Premijer lige Serhio Aguero.

Nakon malo više od pola sata igre 'Građani' su duplirali prednost, slobodan udarac je masteralno, u stilu Siniše Mihajlovića, izveo Aleksandar Kolarov, golčina za TV špice.

Pri rezultatu 2:0 za domaćina se otišlo na odmor, a već posle pet minuta gre u nastavku Aguero ne prašta loše pozicioniranje protivničke odbrane i rutisnki postiže svoj drugi gol na meću.

Petnaest minuta kasnije Kun je precizan sa penala i stiže 25. gola u Premijer ligi ove sezone, omaleni Argentinac će gotovo izvenso biti najbolji stralac u ovoj sezoni.

KPR je u nokdaunu, ubrzo je pukla 'petarda, pet minuta nakon het-trika Aguero je upisao i asistenciju nakon koje Džejms Milner glavom postiže gol.

Konačnih 6:0 postavio je David Silva tri minuta pre kraja utakmice, ruku na srce, rezulta tje mogao da bude i u ubedljiviji, gosti iz Londona su vrlo lako mogli da se vrate kući sa dvocifrenim brojem golova u mreži.

Poslednja dva kola Kvins Park će igrati revijalno pošto je izgubio šanse da opstane u Premijer ligi.

Mančester Siti je na drugom mestu na tabeli, ima tri boda više od Arsenala, ali i dva meča više, dobra vest za 'Građane' je što su ovom ubedljivom pobedom gotovo izvenso osigurali direktan plasman u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MisoG
Monday, 11.05.2015
09:45

Nikada neću razumeti Pelegrinija , zašto je forsirao Klišija , kada je Siti neuporedivo opasniji u ofanzivi sa Aleksandrom , a ništa slabiji ni u defanzivi . Doduše do povrede je Kolarov imao prednost ali je posle nepravedno bio u drugom planu . I juče odlična partija Aleksandra. Mi ga možemo voliti ili ne ali moramo priznati da je jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji.

avatar
Кун
Sunday, 10.05.2015
17:26

Svaka cast svima, ali samo nek mi neko objasni po cemu su to ove sezone bolji Kosta i Kejn od Aguera, kao i Kutinjo od Silve, pa da su se svi oni nasli u izboru za igraca sezone u PL a Aguero i Silva ne?

avatar
CITY
Sunday, 10.05.2015
18:26
avatar
barça mes que un clu
Sunday, 10.05.2015
21:15

Za ove prve se slazem, ali Kutinjo se zasluzeno nasao na listi.