Gotovo, smenjen ''srpski Murinjo''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2017.
13:41
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji trener Crvene zvezde završio saradnju sa belgijskim Standardom.

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Posle serije loših rezultata ekipe Standarda, klub iz Liježa je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je sporazumno okončao saradnju sa srpskim stručnjakom Aleksandrom Jankovićem.

Njegov naslednik će biti poznat u narednih nekoliko dana, a klub se na kraju saopštenja zahvalio JAnkoviću na dosadašnjoj saradnji i poželeo uspeh u nastavku karijere.

Standard se u završnici sezone u Belgiji takmiči u drugorangiranoj plej-of fazi, sačinjenoj od klubova koji se bore za plasman u Ligu Evrope.

Međutim, posle prva tri kola, Standard je upisao jedan poraz i dva remija i tako znatno umanjio svoje izglede za plasman na evropsku scenu naredne sezone.

Podsetimo, Janković je ekipu Standarda preuzeo početkom septembra prošle godine, pošto je prethodno napustio klupu Mehelena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 18.04.2017
11:54

Mislim da mu je nadimak 'mali Murinjo' a ne 'srpski Murinjo'. Nije on tako los trener, al nije ni dobar. Standard vec odavno nije na nivou na kakvom je bio dok je, recimo, Milan Jovanovic igrao za njih, tako da ne mozete samo njega kriviti za lose rezultate.

avatar
Ilija Ikic
Monday, 17.04.2017
17:33

On ne bi trenirao ni školski klub da mu nije tate. I odasvuda su ga oterali.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 17.04.2017
15:15

Prevara od trenera kao i Muslin,Božović,Pižon,Krmpotić...ne bi me iznenadilo da dobije neko mesto u FSS,neku mladju selekciju da dobije ili a tim posle ovog...

avatar
Monday, 17.04.2017
14:41

Ako je ovaj -srpski Murinjo-, Aleksandar Stanojevic je -srpski Ferguson, Kapelo, Hidink i Murinjo- Hahaha Ionako ga vec zovu Ser Aleks:-D

avatar
neme
Monday, 17.04.2017
14:18

Belgijanci su ga trpeli sve godine,svaka im cast ali ovo satiranje velikog kluba kakav je Standard je previse ,poslednja prevara ,cale ga je iz Madere zabo u Belgiju,kasnije ista ekipa probala sa Lalatovicem ali nije proslo ne mozes vise nikoga prevariti.