GOTOVO - Rastali se PAOK i Ivić!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.06.2017.
21:06
Izvor: Sportske.net

Desetak dana razmatrali su čelnici PAOK-a šta je najbolje za klub i na kraju odlučili da sa Vladimirom Ivićem postignu dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

paokfc.gr
paokfc.gr

Povezane vesti

Fudbalski klub PAOK iz Soluna od večeras kreće u potragu za novim šefom stručnog štaba, pošto je sa Vladimirom Ivićem (40) dogovoren sporazumni raskid saradnje.

Vest je potvrđena na zvaničnom sajtu PAOK-a gde stoji da je ugovor raskinut sporazumnim putem, a navedeno je da se klub zahvaljuje Iviću na svemu što je do sada učinio.

Ovakav epilog dao se naslutiti nakon što je PAOK ostao bez plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona čime je "poništen" uspeh ostvaren u grčkom Kupu gde je osvojen trofej.

Vladimir Ivić je kao igrač četiri godine nosio dres PAOK-a, da bi potom tri godine radio u mlađim kategorijama kluba iz Soluna osvojivši sa omladincima titulu prvaka.

Prvi tim PAOK-a vodio je u sezoni za nama i svojio trofej u Kupu, ali je u baražu za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona na šokantan način ispušteno prvo mesto koje je pripalo AEK-u.

Podsećamo da je prošle nedelje Vladimir Ivić povezan sa Partizanom, ali su se u Humskoj odlučili za Miroslava Đukića.

PAOK bi za novog trenera mogao da imenuje Rumuna Mirčeu Lučeskog koji je po završetku sezone napustio Zenit iz Sankt Peterburga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke