Gospodin - U sakou i cipelama prekinuo meč Lige šampiona

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
13:46
Izvor: Sportske.net

Mladića koji je prekinuo prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona između Volfsburga i Real Madrida niste mogli da vidite u živom prenosu ali su se dan kasnije pojavile fotografije i snicmi ovog "incidenta".

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Pravila Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) odavno nalažu da nosioci prava na prenose utakmica ne prikazuju u živom programu situacije u kojima neko od navijača upadne na teren.

Tako ni sinoć nismo imali prilike da vidimo trenutak kada je jedan od navijača Volfsburga, sa sve sakoom i cipelama, utrčao na teren i prekinuo prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona između domaće ekipe i Real Madrida.

Na fotografiji možete da primetite da je ovaj momak oko vrata imao traku na koju se kače akreditacije, pa se može pretpostaviti da je na taj način uspeo da prevari strjuarde i neometano priđe restriktivnoj zoni oko terena.

Ne treba odbaciti mogućnost da je ushićeni mladić zaista imao neku od akreditacija ali jednostavno nije mogao da se suzdrži i da iskontroliše emocije pošto je Wolfsburg u tim trenucima imao dva gola prednosti u odnosu na Real koje je uspeo da zadrži do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Kompletan izveštaj i golove sa sinoćne utakmice možete pogledati OVDE, a evo kako je izgledao upad na teren "Folksvagen Arene".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Marinkovic
Friday, 08.04.2016
09:18

Zbog njega real nije dao gol ccc xaxaxaxa

avatar
Thursday, 07.04.2016
14:24

Ne znam kakve propise ima UEFA ali sinoć u prenosu na Areni 5 se sve ovo što se vidi na ovom snimku videlo u živom prenosu uz komentatorovu konstataciju da redari imaju problema da stignu uljeza.

avatar
Realan tip
Thursday, 07.04.2016
14:12

Meni je ovo uvijek bilo simpaticno za gledati. To je jos jedna od stvari koja fudbal cine najvaznijom sporednom stvari na svijetu, a u moderno vrijeme i bez ovog sporednom. Kako ga samo ganjaju ovi redari, njih mi malo i zao, ali u sustini ovaj lik ne radi nista zlo, samo je malo nestasan, ne nanosi nikome zlo, a moze zabaviti narod, ako se ne desava precesto svakako, to bi vec bilo smorno. Razocaran sam bio kada su uveli pravilo da ovakve ne snimaju, kao da im ne daju na popularnosti, mislim da kada je sebi odlucio da stekne zabranu ulaska na stadione na nekoliko godina, a negdje i dozivotno, red je da ga pogledamo :D

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 07.04.2016
17:24

Meni je Jimmy Jump sinonim za to :D