Gomis uverava: "Ne brinite, sve je u redu!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 05.03.2015.
09:42
Izvor: Sportske.net

Napadač Svonsija je izazvao paniku na ostrvu, podsetio na Fabrisa Muambu, posejao strah na Vajt Hart Lejnu. Ipak, sve je u redu.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Francuski napadač je pao u nesvest na meču protiv Totenhema, hitrom reakcijom medicinske službe momentalno je sa maskom na licu prebačen u bolnicu, sve pohvale idu na račun lekara koji su utrčali na teren bez dozvole sudije videvši da je Gomis, koji je stajao udaljen od igre, pao na zemlju.

Javnost se zabrinula, svima su pred očima nemile scene i sećanja na Fabrisa Muambu, ipak sam Gomis je preko Tvitera razuverio javnost, ističe da je sve u redu.

„Želim da poručim svima da je sve u redu sa mojim zdravljem, stvari izgledaju mnogo opasnije nego što jesu. Osećam se dobro, nema razloga za brigu. U poslednje vreme sam pod velikim pritiskom zbog bolesti svoga oca, što iziskuje konstantna putovanja do Francuske i nazad.“


„Razočaran sam jer nisam mogao da pomognem timu, ali želim da poručim da je sve u redu. Takođe, zahvaljujem se svima na podršci.“
, napisao je francuski napadač na društvenoj mreži.

Inače, u javnosti su izdvojene informacije da ovo nije prvi put da Gomis pada u nesvest tokom fudbala, od 2009. godine je ovaj snažni napadač u nekoliko navrata gubio svest tokom treninga i mečeva u domovini.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke