Goleada u Kelnu, "Jarčevi" sa Srbima u startnoj postavi bolji od Verdera

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.05.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kelna slavili su na svom stadionu na premijeri 32. kola Bundeslige.

EPA/JOERG SCHUELER
EPA/JOERG SCHUELER

Povezane vesti

Keln je upisao nova tri boda, kako je na svom terenu bio bolji od ekipe iz Bremena rezultatom 4:3 (3:2).

U pravom fudbalskom spektaklu, domaći su slavili ponajviše zahvaljujući raspoloženom Entoniju Modestu, koji je bio dvostruki strelac.

Upravo je snažni Francuz načeo mrežu gostiju u 13. minutu, nakon gužve u kaznenom prostroru Verdera posle kornera, Bitenkort u padu šalje loptu sa leve na desnu stativu, gde se najbolje snašao bivši napadač Bordoa.

Nekih 15ak minuta kasnije, domaći su poveli sa 2:0, Klunter je odlično centrirao sa desne strane, Bitenkort ovoga puta u ulozi egzekutora.

Ipak, desetak minuta pre kraja prvog dela, Junuzović šalje sjajan pas ka Bartelsu, ovaj beži odbranu domaćeg sastava i u situaciji jedan na jedan lukavo matira Tima Horna.

Samo šest minuta kasnije, gosti dolaze do izjednačenja, Junuzović fantastično centrira sa desne strane, Gebre Selasie najbolji u skoku za 2:2.

Ipak, četiri minuta kasnije momenat utakmice, Bitenkort lepo pronazali COlera, koji izbegao ofsajd zamku i maestralnim lob udarcem matirao golmana Verdera za novu prednost "Jarčeva" pred odlazak na odmor.


Nakon samo dva minuta igre u nastavku, svojim drugim golom na meču, Modest donosi dva gola prednosti domaćoj ekipi, Francuz je snažno šutirao u bliži ugao gostiju sa desne strane kaznenog prostora i savladao golmana gostiju.

U 62. minutu novu dramu je uneo brzonogi Serž Gnabri. Bartels je uputio nešto između šuta i centaršuta sa ivice kaznenog prostora, Gnabri se našao na pravom mestu i sa metar sproveo loptu u praznu mrežu.

Do kraja nije bilo golova, Keln je tako preskočio Verder i popeo se na šesto mesto na tabeli, koje vodu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

U postavi "Jarčeva" svih 90 minuta na terenu je proveo Neven Subotić, dok je Miloš Jojić igrao do 70. minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke