Goleada Selte i Las Palmasa

Autor: Beta Beta
nedelja 13.09.2015.
21:15
Izvor: Beta

Fudbaleri Selte i Las Palmasa odigrali su danas nerešeno 3:3 u utakmici trećeg kola španske Primere.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Selte i Las Palmasa odigrali su danas nerešeno 3:3 u utakmici trećeg kola španske Primere.

Utakmica nije dobro počela po Las Palmas, pošto je golman Havi Varas već u 11. minutu skrivio jedanaesterac i zaradio crveni karton. Siguran izvođač najstrožije kazne bio je Fabijan Orelana dva minuta kasnije.

Danijel Vas je u 18. minutu duplirao prednost domaće ekipe, ali je Las Palmas samo pet minuta kasnije smanjio rezultat pogotkom Serhia Arauha.

Na samom početku drugog poluvremena, u 48. minutu, Duran Nolito je ponovo doneo Selti dva gola prednosti, ali njegova ekipa tu prednost nije uspela da sačuva do kraja meča.

Drugim golom Arauha u 61. minutu i pogotkom Davida Simona u 74. minutu Las Palmas je, ipak, i sa igračem manje na terenu uspeo da osvoji bod.

Viljareal je, ranije danas, slavio u gostima protiv Granade sa 3:1, dok je istim rezultatom Atletik Bilbao pobedio Hetafe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Jocic_fb1
Sunday, 13.09.2015
23:00

Selta je mogla da pobedi lagano, ali su ispustili veliku prednost.Velika steta za Seltu, sto nisu pobedili. Bas mi je zao sto su ispustili prednost sa igraca manje, imali su rezultat i igraca vise kad bi pobedili imali bi maksimum ucinak kao Barsa. Ovako su ostali bez kratkih rukava, ali sta da se radi, nadam se da ce Selta da se plasira u kvalifikacije za Ligu Evrope, ima vremena i nadam se da ce zaboraviti tu ukamicu i da se se okrenuti sledecoj zato sto je to mnogo znacajna utakmica za njih. I zelim im srecu u nastavku takmicenja, desava se tako nesto ,ali to je sport.

avatar
Madridista
Sunday, 13.09.2015
22:19

Najjaca liga, vise volim gledat ovakvu utakmicu nego krkanluk u PL, fino se zabavim a tamo samo cekam da neko nogu slomi