Golčina Ivana Obradovića, dominacija ''srpskog Mehelena''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.04.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net

Ekipa Mehelena upisala i treću uzastopnu pobedu u plej-of fazi takmičenja u Belgiji, u grupi koja se bori za plasman u Ligu Evrope.

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Tim koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković sinoć je na svom terenu deklasirala ekipu Genka rezultatom 4-0 i učvrstila se na čelu tabele Grupe A, sa sve tri pobede.

Ponovo su u glavnim ulogama bili srpski internacionalci koji brane boje Mehelena. Posle prvog gola Hanija, na samom startu utakmice, petnaest minuta kasnije je Milan Kosanović izveo slobodan udarac, a najviši u skoku bio je Dalibor Veselinović, koji udarcem glavom šalje loptu pod prečku - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, koje je proteklo u znaku reprezentativca Srbije Ivana Obradovića. On je najpre, u 67. minutu asistirao Nasensu za 3-0, da bi u finišu sam stavio tačku na ovaj meč, pogotkom u 86. minutu, iskosa sa leve strane - 4:0.

Svi su i tada očekivali Obradovićev centaršut, ali on je iskoristio to što je golman gostiju istrčao i savladao ga lob udarcem.

Mogla da na ovom meču ''pukne i petarda'', da je Dalibor Veselinović u 78. minutu iskoristio jedanaesterac. On je pokušao ''Panenkom'' da prevari protivničkog golmana, ali je ovaj prozreo njegovu nameru.

Dodajmo još i da je za ekipu Genka svih 90 minuta odigrao Sergej Milinković Savić, mladi reprezentativac Srbije i bivši vezista Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke