Gol i asistencija - Kostić vuče Hamburg ka opstanku!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.03.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Hamburga savladali su Borusiju Menhengladbah u poslednjem meču 24. kola Bundeslige, a srpski internacionalac Filip Kostić izrastao je u junaka utakmice.

Epa/Carsten Koall
Epa/Carsten Koall

Povezane vesti

Drugom uzastopnom pobedom u nemačkom šampionatu fudbaleri Hamburga krenuli su u beg iz 'crvene zone', a naš Filip Kostić režirao je trijumf nad Borusijom Menhengladbah.

Hamburg je na domaćem terenu savladao učesnika eliminacione faze Lige Evrope rezultatom 2:1 (1:1) i to posle preokreta za koji je najzaslužniji bio reprezentativac Srbije.

Gosti su poveli golom Andreasa Kristensena u 23. minutu prvog poluvremena. Oskar Vendt je izeo prekid sa leve strane, a Danac glavom tukao i pogodio mrežu "zaleđenog" Renea Adlera.

Nešto više od deset minuta imao je Gladbah minimalnu prednost, da bi u 36. minutu Filip Kostić nadskočio svog čuvara i glavom pogodio za izjednačenje.

Domaći su u nastavku utakmice bili dosta konkretniji i nagrada je stigla deset minuta pre kraja kada je Filip Kostić asistirao a Bobi Vud posle nekoliko finti zakucao loptu u mrežu.

Dobroj partiji Filipa Kostića obradovaće se i selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin jer naš nacionalni tim za 12 dana očekuje gostovanje Gruziji u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 12.03.2017
23:34

А ко би други? Ко зна где би Хамбург био без њега...

avatar
RB Leipzig(baaack)
Sunday, 12.03.2017
20:31

Nadam se da ce mali volfsburg ispasti!

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 12.03.2017
22:09

Ali uvek veliki Lajpcig,klub sa istorijom dugom čak 8 godina će dominirati u Bundesligi kao i uvek.