Gojko Kačar kao nekad - Evrogol za pobedu Hamburga!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.05.2015.
17:24
Izvor: Sportske.net

U pretposlednjoj utakmici 31. kola Bundeslige, Hamburg kao gost savladao ekipu Majnca, a junak trijumfa je nekadašnji srpski reprezentativac Gojko Kačar, koji je postigao prelep gol u finišu meča!

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Ekipa Hamburga značajno je uvećala svoje šanse za opstanak u Bundesligi, posle današnjeg trijumfa na gostovanju Majncu, rezultatom 2-1!

Bio je ovo veoma važna utakmica za Hamburg, koji je sa današnja tri boda uspeo da izađe iz zone ispadanja.

Vodeči gol za Hamburg postignut je u 37. minutu meča, kada je vezista domaćih Baumgartlinger pokušao da izbije loptu glavom iz svog kaznenog prostora, posle jednog centaršuta sa desne strane, ali umesto toga - on je lobovao svog golmana, koji je bio nemoćan u toj situaciji - 0:1.

Dosta sreće za Hamburg u toj situaciji, ali se njihovim vođstvom ušlo u nastavak meča.

Ono je potrajalo sve do 76. minuta, kada je ekipa Majnca izvela odličnu akciju, na kraju je lopta sa desne strane stigla u ''srce'' kaznenog prostora, gde je na pravom mestu bio rezervista Mali, koji je bio precizan i rezultat je bio izjednačen - 1:1.

Gol odluke postignut je u 87. minutu, a strelac je bio srpski internacionalac Gojko Kačar! Prelep pogodak sa dvadesetak metara od gola. Pokušaj Kačara je najpre izblokiran, ali se lopta ponovo odbila do njega, i tada nije bilo greške - gool za konačnih 2-1, a možete da ga vidite u priloženom snimku.

Kačar je odigrao svih 90 minuta današnjeg meča, baš kao i na mestu štopera Slobodan Rajković.

Hamburg je ovom pobedom uspeo da se probije na 14. mesto na tabeli sa 31 bodom, a Majnc je ostao na desetom mestu sa šest bodova više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Saturday, 09.05.2015
10:56

Vratio se Gojkinjo :) paklen igrac bi bio ali su ga povrede i neozbiljnost unazadili mada moze da napravi i sad zavidnu karijeru

avatar
Lord Bobinho1
Sunday, 03.05.2015
18:07

kakva je igracina bio Gojkara i univerzalac mogao je da bude 2 Matic steta za ovog igraca.

avatar
iL dRaGoNe
Sunday, 03.05.2015
17:27

GOJKO KACAAAR ALE ALE ALEEEEEEEE...ALE ALE ALEEEEEEEE...ALE ALE ALEEEEEEEEEEE !!!!