Godin: "Nema para za koje bih napustio Atletiko"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.09.2014.
21:04
Izvor: Sportske.net

Karakter Dijega Godina, jednog od kapitena Atletiko Madrida, nikada ne sme da bude doveden u pitanje.

Beta/AP Photo/Sergei Grits
Beta/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Dijego Simeone je istakao jednom da ukoliko postoji neko čije je mesto u timu Atletika zagarantovano onda je to Dijego Godin, štoper ekipe Atletiko Madrida i jedan od kapitena ovog tima koji je prošle sezone osvojio šampionsku titulu.

Ta šampionska titula ne bi bila u vitrinama Atletika da upravo on nije postigao gol u meču sa Barselonom pred sam kraj prvenstva kojim je Atletiko izjednačio rezultat na 1:1.

"Tačno je da sam sve bolji kako godine odmiču. Taj gol na Kamp Nou je samo bio "šlag na tortu" za sve ove godine provedene u klubu.", rekao je Godin.

"Od trenutka kada sam došao ovde osetio sam da ima dosta ponuda. Ove godine ih je bilo dosta, ali sam ja bio jasan oko svega. Sa svim onim što sam pričao sa Čolom, sa onim što mi je poručio predsednik kluba, navijači, zaključio sam da mi je veoma teško da napustim ovaj klub. Teško je napustiti ovaj klub zbog više novca. Poštujem svaku odluku igrača, ali ovo je moja odluka. Odlučio sam da ostanem i nadam se da ću ostati ovde još mnogo godina.", rekao je Godin.

Nakon svega ovoga, on je istakao da će njegov Atletiko ići na pobedu na Bernabeu, kao i uvek.

"Naš mentalitet je takav, idemo na pobedu u svakom meču. Ipak, znamo da igramo protiv Reala na njihovom stadionu, ali bez obzira, pobeda je glavni cilj. Sigurno da neće biti ni smak sveta ako budemo igrali nerešeno.", istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke