Gledaćemo Harija Kejna na EP za mlade!

Autor: Boban Filipović
subota 28.02.2015.
11:23
Izvor: Sportske.net

Iako na ostrvu vlada gledište da je napadač Totenhema prerastao kategoriju 'U 21', selektor Gordog Albiona Roj Hodžson će ga ustupiti kolegi Garetu Sautgejtu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Najbolji strelac među Englezima u dosadašnjem toku ovosezonske Premijer lige uz Čalija Ostina, Hari Kejn, još uvek nije debitovao za A seleksciju Engleske, očekuje se da će se to konačno dogoditi na kvalifikacionom meču za EURO 2016 protiv Litvanije krajem marta na 'Vembliju'.

Junak poslednjeg derbija severnog Londona je rođen 1993. godine, što znači da ima pravo učešća za mladu reprezentaciju Engleske na predstojećem EP koje se održava u junu u Češkoj Republici.

Selekotor Engleske Roj Hodžson ne vidi problem u tome da stavi sjajnog napadača na raspolaganje Garetu Sautgejtu, kormilaru mlade reprezentacije, ali engleski mediji postavljaju pitanje šta je prioritet.

Naime, tri dana pre početka šampionata, 'Gordi Albion' gostje Sloveniji u okviru kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj, mnogima se ne sviđa pomisao da bi Hari Kejn mogao da izostane sa tog meča. Iako su Englezi startovali odlično, imaju četiri trijumfa iz isto toliko mečeva i drže čelnu poziciju na tabeli kvalifikacione grupe 'E', na ostrvu preovladava stav da ništa ne treba prepuštati slučaju i da je Hari Kejn neophodan A reprezentaciji.

Mlada reprezenatcija Engleske takmičiće se u grupi B sa Italijom, Portugalom i Švedskom. U grupu A su smešteni domaćin Češka, Danska, Nemačka i Srbija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke