Glavobolja za Enrikea - Arda van stroja tri nedelje

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
13:56
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalske reprezentacije Turske Arda Turan odsustvovaće sa terena najmanje tri nedelje zbog povrede zadobijene u meču sa Moldavijom.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona saopštio je da će turski internacionalac Arda Turan odsustvovati sa terena najmanje tri nedelje zbog povrde primicača.

Kapiten reprezentacije Turske u sredu se vratio u Barselonu i odradio dodatne preglede na kojima je ustanovljena povreda primicača desne noge.

Ukoliko Arda Turan bude odsustvovao samo tri nedelje propustiće najmanje pet utakmica među kojima su četiri u Primeri i prvi meč četvrtfinala Lige šampiona sa Juventusom.

Turski internacionalac ne može da se pohvali mestom standardnog prvotimca u Barsi pošto je u dosadašnjem toku sezone počeo samo trinaest prvenstvenih utakmica, ali je i pored toga izuzetno bitan u rotaciji i njegovo odsustvo će se osetiti.

Arda je u prethodnih sedam dana upisao još dva nastupa za reprezentaciju Turske koja je u sklopu kvalifikacija za Mundijal prvo savladala Tursku, a potom dobila i Moldaviju u prijateljskom susretu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mIadenq
Wednesday, 29.03.2017
20:53

Stvarno glavobolja, koga ce sada da ostavlja na klupi :o

avatar
Chelseaaaaa
Wednesday, 29.03.2017
14:56

ja pomislih da se ajetkin povrijedio, a ne arda, lako ce bez njega (: