Giljem Balag otkriva šta Junajtedu treba da osvoji titulu!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 24.12.2014.
16:46
Izvor: Sportske.net

Španski fudbalski ekspert Giljem Balag u intervjuu španskim medijima između ostalog je istakao šta Van Galu treba da već ove sezone osvoji titulu!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Mančester Junajted je trenutno treći na tabeli, iza Čelsija i Mančester Sitija. Razlika se posle prošle runde povećala, pošto Junajted nije uspeo da savlada Aston Vilu, ali i pored toga Balag veruje da nije sve izgubljeno za Crvene Đavole.

Ovaj Španac je jedan od retkih koji veruje u Van Gala, mnogi očekuju trku u dvoje do kraja, a neki smatraju i da nikakve neizvesnosti neće biti, i da će Čelsi osvojiti titulu prilično ubedljivo.

Ipak, Balag misli da im treba samo par igrača u januaru za ozbiljan izazov Sitiju i Čelsiju!

"Junajtedu treba tri ili četiri igrača da bi se ozbiljno uključio u trku za titulu.

Većina od toga je potrebno u odbrani, koja je najslabiji deo tima, a treba im i još jedan moćan krilni igrač, poput Gareta Bejla, kako bi napadači dobijali više prostora i kvalitetnih lopti
", rekao je Balag.

Španac priznaje da Junajted trenutno ne igra baš sjajno, ali...

"Junajted ne igra sjajno, Van Galov sistem sa tri štopera se nije baš primio, ali to ne znači da to nije kvalitetan tim. Oni imaju čvrstinu, dobrog trenera i tradiciju iza sebe, a takve ekipe se ne smeju potceniti", smatra Balag.

Španski analitičar je svakako jedan od retkih koji imaju ovakvo mišljenje, da li je moguće da Junajted ipak dođe do titule?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 24.12.2014
17:58

Junajted osvaja titulu, samo Citi može da mu konkuriše, zaboravite na Murinja njegova ekipa ne samo da parkira Bus nego pravi žute i crvene kartone protiv velikih, a znamo da samo male ekipa dobijaju žute i crvene protiv velikih