Genk predstavio Aleksandra Čavrića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.09.2014.
22:10
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji prvotimac OFK Beograda Aleksandar Čavrić u četvrtak je zadužio plavo-beli dres Genka koji ga je zvanično predstavio kao poslednje pojačanje u letnjem prelaznom roku.

krcgenk.be
krcgenk.be

Povezane vesti

Mladi fudbalski reprezentativac Aleksandar Čavrić figurirao je tokom letnjeg prelaznog roka kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde ali je na kraju OFK Beograd uspeo da mladog igrača pošalje u inostranstvo što je i bila primarna želja kluba sa Karaburme.

Čavrić je u četvrtak predstavljen na "Kristal Areni" u Genku kao poslednje pojačanje istoimenog kluba u nedavno završenom letnjem prelaznom roku.

U prvom obraćanju belgijskim medijima Srbin je sebe opisao kao perspektivnog i jako brzog fudbalera koji je odabrao "Župiler ligu" zbog činjenice da je dobra za razvoj mladih igrača.

"Mislim da je belgijska liga jako dobra za razvoj mladih igrača i zbog toga sam odabrao Genk. Sebe bih opisao kao mladog, perspetivnog i brzog igrača. Ne mogu da vam objasnim koliko sam brz ali to će se najbolje videti na terenu. Ako vam nešto znači u Srbiji tvrde da sam jedan od najbržih igrača u ligi" rekao je Čavrić.

Govoreći o ambicijama novopečeni član Genka istakao je da mu je želja da se što pre navikne na novu sredinu i golovima se nametne treneru.

"Ambicije su mi da se što pre uklopim u režim rada u novom klubu. Za to će mi trebati malo vremena ali imam Sergeja pored sebe i mislim da će mi on mnogo pomoći. Želim da budem efikasniji nego što sam bio u Srbiji, to su neki od prioriteta" istakao je Čavrić.

Dosadašnji član OFK Beograda potpisao je trogodišnji ugovor sa Genkom u kojem će nastupati u dresu sa brojem 17.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke