Gejl se vratio u velikom stilu, šta će biti s Mitrom?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.11.2016.
16:28
Izvor: Sportske.net

Nadali smo se da će sjajna forma u proteklih mesec dana pomoći Mitroviću da i posle povratka Dvajta Gejla ima veću minutažu u Njukaslu, ali današnji meč ne govori u prilog tome.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Iako je blistao u proteklih nekoliko utakmica, kako u Njukaslu, tako i u reprezentaciji Srbije, Aleksandar Mitrović je oporavkom Dvajta Gejla ponovo preseljen na klupu u ekipi ''Svraka''.

Lider Čempionšipa danas je gostovao Lidsu na ''Eland Roudu'' i nastavio pobedonosni niz. Tim Rafe Beniteza slavio je sa 2:0, što im je četvrta uzastopna pobeda u svim takmičenjima.

A ako je u prethodnih par trijumfa Mitrović imao glavnu ulogu, ona je danas ponovo pripala najboljem strelcu ekipe Dvajtu Gejlu.

On je postigao oba pogotka za goste u današnjem meču, u 23. i 54. minutu, a naš reprezentativac je priliku da zaigra dobio tek u poslednjih desetak minuta, kada je ušao na teren baš umesto svog konkurenta za mesto u timu.

Sa današnja dva pogotka, Gejl je stigao do brojke od čak 13 postignutih golova u Čempionšipu od početka sezone, pa će biti zanimljivo videti da li će pored takve konkurencije Mitrović uspeti da se u narednom periodu ponovo izbori za značajnu ulogu u timu.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Tuesday, 22.11.2016
16:49

U kakvom stilu? Dao dva jedva prosecna gola. Prvo ona nenormalna greska golmana i sve sto je trebao da uradi jeste da ubaci loptu s pola metra od linije u gol, a drugi gol isto tanjircic, neko drugi odradio posao a on samo zavrsio. I Mitrovic bi dao oba iz takvih sansi da je bio na terenu.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 20.11.2016
19:07

Sta ce biti s Mitrom? Zapalice ga:-D

avatar
zlocko
Sunday, 20.11.2016
17:58

Mitar ima fenomenalan odnos prema klubu i navijacima a i ponasanje. To engleski klubovi izuzetno cene, nije Njukasl jedini klub 😉

avatar
ManUtd1993
Sunday, 20.11.2016
17:41

oni treba da igraju sa obojicom,gejl je brz,pokretan,mitrovic jak,stabilan na lopti,bili bi opasan tandem kad bi ih upario benitez...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 20.11.2016
20:35

Tacno.. Steta samo sto je Benitez pglu!