Gde je i šta radi Vilson Palasios, velika greška Crvene zvezde?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.12.2016.
11:26
Izvor: Sportske.net

Sigurni smo da znate ko je Vilson Palasios, nekadašnji fudbaler Totenhema koji nije navodno uspeo da prođe probu u Crvenoj zvezdi.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Godine 2007. na probu na "Marakanu" stiže Vilson Palasios, fudbaler iz Hondurasa.

Nije potpisao ugovor sa našim klubom, svima je kasnije ostalo nejasno zbog čega, a nakon toga je otišao u Englesku gde je kasnije zaigrao i za Totenhem. U tom timu je u startnoj postavi izgubio mesto samo zbog Luke Modrića, koji je kasnije postao najveća zvezda tima čime je obezbedio transfer u Real Madrid.

Imao je velikih porodičnih problema, posebno od kada je zaigrao za Birmingem jer su mu tada u Hondurasu bande otele mlađeg brata, kasnije ga i ubili, a nešto više o tome ste mogli da čitate OVDE. Kada je potpisao za Totenhem, bande su mu otele i dva bratanca i suprugu njegovog brata. Kasnije je platio otkup za sve njih, iako se o tome nije previše govorilo.

Ovaj zadnji vezni fudbaler sada ima 32 godine, a nakon što je dobio otkaz u Stouku pokušao je da zaigra za Hal, ali nije prošao probu prošle sezone.

Zaigrao je u Americi, za Majami koji predvodi Alesandro Nesta, bio čak i kapiten u tom timu, da bi pre par dana odlukom uprave kluba dobio novi otkaz.

Razmišlja i o završetku karijere, ima velikih problema sa povredama.

Uglavnom, velika je greška ljudi koji su radili u Crvenoj zvezdi tada, dovoljno vam o tome govori podatak da ga je Totenhem Viganu platio oko 12 miliona funti...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Friday, 09.12.2016
22:01

mozda jest greska mozda nije, tacnije trazio je veliku platu zato nije doslo do potpisa...

avatar
Tommy_Shelby
Friday, 09.12.2016
15:28

Nikad necu zaboraviti naslov-zvezdin visak za wiganov rekord,aludirajuci na prelazak u totenhem. Koliko se secam 16 miliona je bila cifra,ne secam se da li eura ili funti,u svakom slucaju je mnogo :)

avatar
Al(a)din
Friday, 09.12.2016
14:23

Pa neka isprave gresku

avatar
X
Friday, 09.12.2016
14:02

Nije ostalo nejasno zasto nije potpisao vec se zna da je razlog visoka plata koju je trazio.

avatar
Eglos Zero
Friday, 09.12.2016
13:57

Ma u Zvezdi da si Messi nemos da igras ako nemas nekog poznastva.Tako ti je to u Srb ligi :(

avatar
quaresma07
Friday, 09.12.2016
13:41

Nakon te probe igrao je u Birmingemu na pozajmici, da bi samo pola godine nakon te neuspele probe u Zvezdi bio otkupljen od strane Vigana za 1,3 miliona evra (koliko su dali Olimpiji, klubu iz Hondurasa). Tako da ja pretpostavljam da nije bilo u pitanju to da su u Zvezdi zaključili da on uopšte nema kvalitet za Zvezdu, nego su verovatno ovi iz Hondurasa tražili i neko obeštećenje, pa se na kraju došlo do zaključka da ne vredi te pare.

avatar
rivarinho
Friday, 09.12.2016
13:39

Ako namere nisu lose, svi se secaju izjava Piksija o njemu kao o igracu koji ima kvalitet za Zvezdu ali da nece da trpi ucene menadzera koji je trazio nenormalne uslove za sebe kako bi decko potpisao. Ima i izjava kako je uplakan napustio Marakanu...

avatar
Mangus
Friday, 09.12.2016
12:39

Njihova greska njegova sreca. Pitanje u kom bi pravcu isla njegova karijera da je potpisao za zvezdu. Za bilo koji srpski klub, ne samo zvezdu