Gde će Ibra igrati sledeće sezone? Evo šta kaže Blan!

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
13:28
Izvor: Beta

Ovo pitanje je sve aktuelnije kako se bliži kraj sezone. Oglasio se i trener ''Svetaca''.

BETA/AP Photo/David Vincent
BETA/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da samo napadač te ekipe Zlatan Ibrahimović zna gde će igrati sledeće sezone.

Ibrahimovićev ugovor sa Pari Sen Žeremenom ističe na kraju sezone. On još nije pristao da produži ugovor, a za njega su zainteresovani brojni klubovi, među kojima se nalaze Mančester junajted, Inter i Arsenal.

"Što se tiče Ibrahimovićevog budućeg kluba... Na to pitanje može da odgovori samo Zlatan. Imamo nekoliko igrača kojima ističu ugovori na kraju sezone. Morate njih da pitate o tome, pošto oni odlučuju", rekao je Blan, preneli su danas britanski mediji.

Ibrahimović je najbolji strelac francuske lige sa 30 golova. On je prošlog meseca rekao da će ostati u Pari Sen Žermenu ako u Parizu umesto Ajfelove kule bude postavljen njegov spomenik. Švedski fudbaler je takodje rekao i da na kraju sezone "svašta može da se dogodi", pa i da završi karijeru.

"Kakve god da su ponude, kada vam na kraju sezone ističe ugovor, imate luksuz da izaberete klub. Mi u Pari Sen Žermenu moramo da osiguramo da njihovo odredište bude dobro", rekao je Blan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 06.04.2016
14:59

Baš je saopštio :D

avatar
Totalno Iskren
Wednesday, 06.04.2016
13:51
avatar
BačjeAnri
Wednesday, 06.04.2016
15:09

Zamisli, Ibra i Ronaldo u Junajtedu...auuu... Jedino što onda Ronaldo ne bi mogao da bude gazda, đe da se zafrkava sa Zlatanom... xD