Garsija: "Sami smo krivi za poraz od Juventusa"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.10.2014.
12:47
Izvor: Beta

Iako je bilo mnogo priče o suđenju, a verovatno će je tek biti, Rudi Garsija je rekao da je Roma sama kriva za poraz od Juventusa.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija rekao je danas da je njegova ekipa kriva za poraz od Juventusa u velikom derbiju Serije A.

Juventus je sinoć pobedio Romu sa 3:2, a fudbaleri rimske ekipe su ljuti na sudiju Đanluku Rokija, pošto smatraju da ih je oštetio jer je svirao dva penala za crno-bele.

"Srećan sam što moja ekipa može da igra na Juventusovom nivou. Ali, razočaran sam rezultatom pošto smo imali dve prilike za gol, ali ih Žervinjo i Miralem Pjanić nisu iskoristili", rekao je Garsija za list Gazeta delo Sport.

"Obe ekipe su se borile do kraja. Mi smo napravili nekoliko grešaka i sami smo krivi za poraz", dodao je Garsija.

Garsija je isključen zbog protesta kod prvog penala za Juventus.

Fudbaler Rome Kostas Manolas sukobio se sa Alvarom Moratom zbog oštrog starta fudbalera Juventusa, zbog čega su obojica isključeni.

"Manolas je glupo reagovao. Ne možeš uzeti pravdu u svoje ruke. Moramo da naučimo da se kontrolišemo. Važno je da svaku utakmicu završimo sa 11 igrača", rekao je Garsija.

Posle šestog kola u Seriji A Juventus je prvi sa svih šest pobeda, a Roma zauzima drugo mesto sa tri boda manje.

"Sada smo drugi, a to znači da moramo da se vratimo na pobedničke staze posle pauze u prvenstvu. Nadam se da će se svi moji igrači, koji odu da igraju za reprezentacije, vratiti zdravi i spremni za utakmice", rekao je Garsija.

Za vreme meča Garsija je zbog ovoga isključen, odmah posle meča je komentarisao suđenje, ali čini se da je sada Roma ponovo na koloseku i ostavlja prošli meč iza sebe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke