Garsija pred otkazom, Roma pregovara sa dvojicom trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.12.2015.
10:48
Izvor: Sportske.net

Ako ne pobedi u nedelju Francuz će odmah dobiti otkaz, u svakom slučaju čekaće se prvi kiks. Samo dva imena u igri!

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Roma je u lošoj seriji, Garsijom niko nije zadovoljan, ispadanje od Specije u kupu je samo produbilo krizu. Francuz se i dalje drži, ali novi neuspeh u poslednjem meču pre praznika, protiv Đenove bi mu izmakao klupu.

"Korijere delo Sport" tvrdi da je predsednik Palota već naložio Sabatiniju da nađe novog trenera i mada Garsija tvrde da će ekipa izaći iz krize, klub je kontaktirao dvojicu kandidata.

Jedan je bivši trener Spaleti koji će biti slobodan krajem decembra kada mu konačno istekne ugovor sa Zenitom. On traži ugovor na dve i po godine, i ne želi da bude samo prelazno rešenje.

Roma verovatno neće tražiti čoveka do kraja sezone, želi da reši pitanje sada, ali Spaleti je preskup.

Veće šanse ima Marselo Bijelsa sa kojim je Sabatini razgovarao telefonom i koji je navodno pristao. On bi da se vrati u Evropu, u redovima rimskog kluba veruju da je pravi čovek, i zbog stila igre, ali i kao jaka ličnost i odličan motivator.

Vreme ističe, Roma je i dalje u top 5, ali niko ne veruje da može da se bori za titulu iako su ih proglašavali prvim favoritom. U svakom slučaju, čini se da će okrenuti novu stranicu, kako rekosmo novosti bi moglo da bude već prekosutra posle meča sa Ligurijcima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 19.12.2015
03:59

milan ima svog bijelsu!!!!....napred sinisa!!!!!

avatar
dinEdo
Friday, 18.12.2015
16:36

Bijelsa je prejak trener, zna da radi sa ekipama manjeg budzeta, a velike je stvari radio. Znamo i sa Marsejom je bio blizu, onda povrede bpar standardnih i pad. Daj Boze da dojdje u Romu

avatar
Barcelonista
Friday, 18.12.2015
14:18

MIslim da bi ih Bjelsa pospremio, dobro je vodio on Cile i Bilbao. Samo mu je narav malo nezgodna :) Ali sa njehovim stilom igre, mislim da bi Roma svakako bolja bila. Imaju oni dobre igrace, tehnicki potkovane ali ne koriste to kako valja.

avatar
Friday, 18.12.2015
14:07

Bijelsu je trebao da dovede Celsi malar kao prelazno resenje covek je TOP trener samo nikada nije imao priliku voditi neku jaku ekipu.

avatar
Ole Gunar Solšer
Friday, 18.12.2015
12:38

Bijelsa bi cinio cuda sa Romom.

avatar
mak_juventino
Friday, 18.12.2015
12:34

Rudi , ti si najslabija karika , ZBOGOM ! Prvi favoriti za Scudeto ?? U te price su verovali samo oni koji ne slede Calcio duse od 2-3 sezone ! Roma za da bude sampion treba jos mnogo toga da se desi ! Pre svega , daleko bolji trener od ovoga .. Bielsa ? Ludzak , kako ga zovu ... NE !

avatar
Ako cemo realno
Saturday, 19.12.2015
04:37

Da smo imali trenerna, a ne ovog nesretnog Garsiju vec ni razlika bila bar 10 bodova u korist Rome...

avatar
peravsp
Friday, 18.12.2015
12:22

I vreme je bilo