Galijani spasao Inzagija!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 09.03.2015.
09:24
Izvor: Sportske.net

Praktično je bilo gotovo, ali Filipo Inzagi će danas voditi trening u "Milanelu". Šta se sve dešavalo u protekla 24 časa i kakva je ideja Berluskonija. Kraj puta za legendu u Firenci?

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Filipo Inzagi je bio viđen za smenu pošto je Niko Lopez u nadoknadi uzeo pobedu Milanu u subotu uveče.

Za juče je bio zakazan sastanak Galijanija i Berluskonija u vili gazda Silvija u Arkoreu na kome je trebalo da se raspravlja o otkazu Filupu Inzagiju. Berluskoni je želeo da promeni trenera, već je bio spreman Kristijan Broki, nekadašnji igrač koji vodi omladinski tim.

Berluskoni je imao ideju da ubedi Marćela Lipija da preuzme ulogu "tehnika" kako bi pomogao mladom treneru, ali je Galijani uspeo da spasi Inzagija.

Na kraju, sastanak nije ni održan, Berluskoni se složio sa Galijanijem da Inzagi dobije poslednju šansu.

Milan narednog vikenda gostuje u Firenci, Inzagiju bi pozitivan rezultat produžio život na klupi. Ali, treba biti realan i reći, za njega bi otkaz bio olakšanje, jasno je da sa ovim timom ne može ništa i da će proći kao Sedorf pre njega.

"Rosoneri" se muče, ima naravno i Pipove krivice, ali o nekim većim ambicijama nema ni govora. Za klub kakav je Milan igranje u LE nije neka premija, Evropa radi Evrope ne znači ništa.

Inzagi ne želi da odustane, u subotu je rekao na izlasku iz svlačionice da je uveren da će voditi trening u ponedeljak. Izgleda da je bio u pravu, samo da li upravo počinje svoju poslednju nedelju na klupi "Rosonera".

Ili je ovo možda tačka preokreta u šta malo ko veruje?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Monday, 09.03.2015
10:27

Slab trener pocetnik..ili imas talenat i harizmu za trenera ili nemas..