Gabigol - Od "novog Ronalda" do "novog Adrijana"

Autor: Boban Filipović
sreda 21.12.2016.
17:57
Izvor: Sportske.net

Brazilac će u januaru najverovatnije biti prosleđen na pozajmicu, ali smatra da u Interu nije dobio priliku da se dokaže...

twitter @Inter
twitter @Inter

Povezane vesti

U intrevju koji je dao za Gazetu, agent Gabrijela Barbose je govorio o nezadovoljstvu svog štićenika.

"Ja razumem kada neko priča da mlad igrač mora da ima strpljenja i da mora još da uči, ali samo ukoliko mu se daje prilika da igra.

Kakva mu se poruka šalje ako ne igra uopšte?

Da je Inter u vrhu tabele, da ekipi ide, onda stvarno ne bi imalo smisla prigovarati, ali nije tako. Inter je u sredini tabele i opet se ništa ne menja. Došlo je do smene i na mestu trenera i opet ništa.

Sećam se da mi je predsednik Tohir rekao da će Inter od Gabrijela napraviti najboljeg igrača na svetu još dok smo pregovarali o transferu. Samo da vas podsetim, kada je stigao u Italiju dočekan je na aerodormu kao novi Ronaldo, a onda za tri meseca odigrao ukupno 19 minuta. Utučen je zbog toga, nezadovoljan je.

Zatražio sam sastanak sa direktorom Pjerom Ausilijom da mi predoči kakvi su planovi trenera Piolija. Moramo da znamo da li će Gabi dobiti šansu ili da jurimo pozajmicu. Klupa nije opcija i nije sramota otići na pozajmicu Uzmite primer šta je Adijano uradio u Parmi, pa se vratio u Inter kao imperator."
rekao je agent Ribeiro.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 21.12.2016
20:29

Prodajte ga Liverpoolu kao Coutinha...

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 21.12.2016
20:26

..ako na zimu odu Palasio i Jovetic sto je vrlo vjerovatno,Gabrijel ce ostat u klubu a ako ovi ne odu ili jedan ostane onda ce vjerovatno ić na pozajmicu al 100% u neki Italijanski klub! Da nije bila blokada FFP Barbosa bi igrao svaku utakmicu u LE! Ne znam sto se dize fama oko ovoga ko da Barbosa ima 25 godina a ne 19!

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 21.12.2016
20:18

Potpuno je nevjerovatno sta se sve desava u ovom klubu...Covjek da ne povjeruje...Prvo Jovetic,sada ovaj Gabrijel...Jovetica su skrajnuli iz ekipe kao poslednje g....!Tako su nesportski se ponijeli prema jednom i prema drugom ali posebno su se nepravedno i lose ponijeli prema Joveticu koji im je na pocetku prosle sezone dao nekoliko vaznih golova i bio glavni igrac i pogledajte do cega su ga sad doveli.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 21.12.2016
21:22

..ok sto se desava sa Joveticem a za Gybigola nisi u pravu jer je to igrac koji ima 19 golova i tek treba da se nametne! Ikardi-Perisic-Kandreva igraju dobro a trenutna situacija Intera nije bas za eksperementisanje! Doci ce vrijeme za Gabigola..

avatar
Mou Internazionale
Wednesday, 21.12.2016
20:05

Bice ista greska kao i sa Kutinjom!!!

avatar
Nator
Wednesday, 21.12.2016
19:23

Bas mi je zao ovog decka. Ja mislim da bi za njega Sevilja bila top ekipa da se dokaze. Nije za njega italija, em sto je mlad em sto se u Italiji igraju jake odbrane. U svakom slucaju ocekujem jednog dana da ce pokazat svoju klasu kao sto se pise.