Fulam - Srbin kao božićni poklon!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.12.2015.
17:53
Izvor: Sportske.net

Prethodne nedelje su pojavile spekulacije i glasine da bi Slaviša Jokanović mogao da se vrati na Ostrvo, a kako trenutno stoje stvari Fulam je već završio posao sa Makabijem i sprema promociju srpskog trenera.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Svega nekoliko meseci nakon što je uveo Votford u Premijer ligu a potom karijeru nastavio na klupi Makabija iz Tel Aviva, Slaviša Jokanović nalazi se pred promocijom u engleskom drugoligašu iz Londona.

Krajem prethodne nedelje preneli smo informacije do kojih su došli engleski mediji a koje su se ticale interesovanja Fulama za Slavišu Jokanovića.

Drugoligaš sa "Krejven Kotidža" izgleda je ubrazao pregovore sa Makabijem jer su se danas pojavile vesti da je Fulam pristao da izraelskom šampionu isplati 360.000 funti za slobodu Slaviše Jokanovića.

Sada je samo ostalo da srpski trener dogovori svoje uslove sa klubom, a očekuje se da Jokanović bude promovisan kao novi menadžer Fulama na dan katoličkog Božića.

Ukoliko sve bude išlo planiranim tokom, naredne subote Slaviša Jokanović gledaće svoj novi tim sa tribina "Prajd Parka" u duelu sa Derbi Kauntijem, dok će debi na klupi Fulama uslediti 2. januara kada na "Krejven Kotidžu" gostuje Šefild Venzdej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Thursday, 24.12.2015
16:04

Bas bi bilo dobro da se Fulam vrati u Premijer ligu. A valjda ce vise ova Aston Vila i Sanderlend ispasti, svake godine se spasavaju na kraju sezone, red je da i oni vise ispadnu.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 23.12.2015
09:42

Bozica po gregorijanskom kalendaru. Grci i Rumuni nisu katolici, naucite!