Fulam predstavio Jokana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.12.2015.
14:54
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak u sredu i zvanično promovisan u novog trenera londonskog Fulama.

Fulham Football Club
Fulham Football Club

Povezane vesti

Posle kraće epizode u Izraelu, obeležene učešćem u Ligi šampiona sa Makabijem iz Tel Aviva, Slaviša Jokanović se vratio u Englesku.

Kako smo i objavili pre par dana, 47-godišnji srpski stručnjak se od Izraelaca oprostio u nedelju, ubedljivom pobedom nad Šmonom od 5:0, a iste večeri engleski klub je potvrdio da je postigao dogovor sa Jokanovićem.

Danas je u Londonu obavljena i zvanična Jokanovićeva promocija, a srpski trener je na početku obraćanja novinarima naglasio da je veoma uzbuđen zbog dolaska u ovaj klub.

''Ovo je za mene sjajna prilika da radim u klubu tako bogate istorije kao što je Fulam. Verujem u sebe, verujem u ovaj klub, u sve ljude ovde. Sada moramo svi da pružimo svoj maksimum'', izjavio je Jokanović.

On je zahvalio ljudima iz kluba što su bili prilično uporni da baš njega dovedu na klupu Fulama.

''Što se tiče ciljeva, jednostavno je - sledeća utakmica, pobeda nad Šefild Venzdijem, a o nekim većim dostignućima govorićemo u narednim mesecima'', izjavio je Jokanović.

Naravno, aktuelan je zimski prelazni rok, Fulamu su potrebna i pojačanja.

''Tek sam dvadesetak sati ovde, ali već smo razgovarali o dovođenju na pozajmicu nekih igrača u januaru'', konstatovao je Jokanović i na kraju poručio:

''Imao sam veoma uspešnu godinu i nadam se da ću i ovde uspeti da napravim nešto slično''.

Podsetimo, Jokanović je u prošloj sezoni uspešno vodio ekipu Votforda sa kojom je izborio plasman u Premijer ligu, ali se onda preselio u Makabi iz Tel Aviva, gde je ostvario istorijski plasman u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke