FS Albanije: "Tražićemo pravdu u Lozani"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
23:13
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Albanije najavio je da će nastaviti da traži pravdu u slučaju prekinute utakmice sa Srbijom nakon što je drugostepeno veće Disciplinske komisije UEFA potvrdilo ranije kazne za dva Saveza.

AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Žalbe koje su FS Srbije i FS Albanije uložili na prvobitnu odluku Disciplinske komisije UEFA odbijene su u utorak uveče a Savezima su potvrđene ranije kazne.

Odmah nakon što je presuda žalbenog veća saopštena oglasili su se predstavnici FS Albanije koji su najavili "nastavak borbe za pravdu".

"Uprkos pravnim argumentima i činjenicama potkrepljenim fotografijama i snimcima... Ništa se nije promenilo" navodi albanski fudbalski savez.

Albanci su najavili da će nastaviti da traže pravdu i da će naredna instanca kojoj će se obratiti biti Nezavisni sportski sud u Lozani.

Fudbalski savez Albanije naveo je da je pravni tim predvodio advokat Antonio Rigoci i da su se tokom ispitivanja nadležnih za organizaciju utakmice mogle čuti "nove činjenice i kontradiktorne izjave".

Podsećamo da je kvalifikaciona utakmica za odlazak na EURO 2016. između Srbije i Albanije prekinuta u 41. minutu nakon što su navijači ušli na teren a nemirima je prethodilo isticanje zastave "Velike Albanije" koja istaknuta iznad stadiona uz pomoć drona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 03.12.2014
00:42

da je pravde uefa bi vas izbacila!

avatar
Никола Џони
Wednesday, 03.12.2014
06:34

O kakvoj se pravdi radi? Neka budu srecni sto jos uvek igraju kvalifikacije.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 03.12.2014
18:04

pa o dronu i celoj toj farsi