Frenk Lampard je kao vino

Autor: Boban Filipović
četvrtak 01.01.2015.
18:24
Izvor: Sportske.net

Postigao je gol za pobedu Mančester Sitija protiv Sanderlenda i glavni je 'krivac' što se šampion izjednačio po broju bodova na vrhu tabele sa njegovim bivšim klubom, Čelsijem.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Lamps je za 371 minut koliko je proveo na terenu ove sezone na mečevima Premijer lige postigao ukupno pet golova, što će reći da trese protivničku mrežu na svaka 74 minuta!

Lampard je četvrti strelac 'Građana', od njega su efikasniji jedino Kun Aguero, Jaja Ture i David Silva.

S ove tačke gledišta odluka Žozea Murinja od letos da mu ne ponudi novi ugovor može se okarakterisati kao težak promašaj.

Frenk Lampard nije standardan prvotimac ni sada kod Pelegrinija, ali je njegov doprinos timu nemerljiv uprkos tome što ima 36 godina.

lampard

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 01.01.2015
19:26

Frenk Lampard je **vno

avatar
Boban Rajovic
Thursday, 01.01.2015
20:09

Pre bih rekao da je to Murinjo, mislio je da mu ne treba majstor Frenki najveca legenda kluba, sigurno nije odbio da potpise novi ugovor nego je oteran, on je ovde zrtva, voleo bih bar jos jedan gol da zabije Celziju.

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 01.01.2015
21:47

Nije lijepo da vredjas Murinja, Celzi nikad nije osvojio LS dok nije dosao profesor Doktor prevodioc MurinjonInter nikad ne bi osvojio LS da nije bilo Murinja,da im kaze da na protivnicku polovinu imaju mine,da ne prelaze centarnSad ce Murinjo u politicare jer kad nemas dugo trofeja ides u politicare i filozofe

avatar
Eccentric
Thursday, 01.01.2015
21:01

najveca legenda engleskog fudbala i car kao covek ne razumem kako neko moze da mrzi frenkija neka vam igra surle, i ostali a oterajte legende onaj pas za ramireza protiv barselone se ne vidja cesto kakav xavi i inijesta