Francuzu ističe vreme, lista kandidata za trenera Rome zastrašujuća!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.10.2015.
12:52
Izvor: Sportske.net

U klubu više nego nezadovoljni, Garsija bi mogao u narednih par nedelja da dobije otkaz. Roma cilja baš veliko ime za naslednika!

BETA/AP Photo/Sergei Grits
BETA/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Rimljani su šokirani porazom u Belorusiji, sledi teška borba za top 16 fazu, ključ bi mogla da budu naredna dva meča sa Leverkuzenom.

Sa druge strane, u prvenstvu im ne ide najbolje, izgubili su već bodove od Sasuola i u Veroni, mnogi veruju da je ove godine najveća šansa za "Skudeto" s obzirom na posrtanja Juventusa.

Procena je da Roma ima najbolji tim u Seriji A, uz šampiona, ali su rezultati daleko od željenih, pa već par nedelja traju spekulacije oko otkaza Garsiji.

Posle sjajne prve sezone u kojoj se trkao sa Juventusom, prošle godine je završio kao drugi, ali ni blizu titule. Videćemo da li je vreme isteklo, a navijači se nadaju da bi konačno mogli da dočekaju Karla Anćelotija.

Zna se njegova želja da trenira Romu, videćemo da li su se sada sklopile kockice, Anćeloti je gotovo deceniju proveo u Rimu, osvojio je i titulu 1983. kao igrač.

Ali, on gleda ka Engleskoj, priča se da je klub kontaktirao još dvojicu stručnjaka, Marćela Lipija i Antonija Kontea.

Ljudi koji su sa Juventusom osvajali titule, jedan je bivši, drugi sadašnji selektor Italije za sada nisu dali odgovor, sve je u fazi opipavanja pulsa. Lipi bi radije neku direktorsku funkciju, Konte gori od želje da se vrati u klupski fudbal, ali da li će moći da sedi na dve klupe, ili će ostaviti "Azure", to tek treba da se vidi.

Međutim, osim Anćelotija, za navijače je prihvatljiviji Vićenco Montela, još jedan bivši igrač kluba koji je radio sa mlađim kategorijama u "Vučici". Nema sumnje da bi "Aeroplanino" bio dočekan kao heroj.

Sat otkucava, ako Roma ne dobije za vikend na Siciliji protiv Palerma, gotovo je sigurno da će Garsija dobiti otkaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Thursday, 01.10.2015
16:19

po meni rudi garsija solidan trener ,preporodio je romu cini mi se 13 pobeda vezanih tako nesto a posle je dosta pala ekipa u formi,sada opet nastavlja lose ali treba mu dati jos mesec dana da radi svi znamo kakve je uspehe imao sa lilom.

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 01.10.2015
13:44

kaki, juve ce sad da da gas, pocevsi od derbija sa interom

avatar
Antonio Candreva87
Thursday, 01.10.2015
14:09

Inter ce da ih ugasi :)

avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 09.10.2015
22:26

Moram ovde da ti odgovorim, ocajno se kreteo na terenu, izgledao mi je bezidejno totalno.. Cak i ona asistencija je bila upucena Mitrovicu nego je Kolarov naleteo.

avatar
Toti 10
Thursday, 01.10.2015
13:13

Anceloti ili Konte!

avatar
Baxter Stockman
Thursday, 01.10.2015
12:59

Garcia je izrazito ne inteligentan trener... Covek takticki nepismen, tom njegovom taktikom ubija napadace, Destro, Dunbia a evo sad i Dzeko koji je dao 1 gol...I ne trudi se nista da promeni, Roma kad primi gol bunari dok ne izjednaci a onda tragedija od fudbala nastaje.... Andjeloti ili Montela...