Francuska "veza" za novi trijumf Altetika

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.09.2016.
18:07
Izvor: Sportske.net

"Jorgandžije" su se ponovo priključile vrhu, ovoga puta preko "leđa" Deportiva.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Ekipa Atletiko Madrida je slavila u meču šestog kola Primere na svom "Visente Kalderonu", rezultatom 1:0, protiv ekipe iz La Korunje.

Izabranici Dijega Simeonea su imali problema sa pronalaženjem mreže protivnika, ali im je u smiraj prvog poluvremena posao olakšao vezista gostiju Fažr, koji je u rasponu od samo četiri minuta zaradio dva žuta kartona, samim tim morao je na "tuširanje" još pre isteka prvih 45 minuta.

Prvi deo igre je bio prilično izjednačen, ali ekipa Deportiva nije mogla da se nosi sa viceprvakom Evrope sa igračem manje na terenu, te je od starta drugog dela gol "visio u vazduhu".

Uveo je Simeonu u igru i Gameira i upravo je taj poteza Argentinca prelomio meč. Igrao se 70. minuta, kada je bivši igrač Sevilja prihvatio jednu loptu na samo par metara iskosa od gola gostiju, "zavrnuo" je u "srce" peterca, a na pravom mestu se našao Antoan Grizman.



Bivši napadač Real Sosijedada se ovim golom, petim u sezoni, izjednačio sa Luisom Suarezom na vrhu liste strelaca.

Do kraja meča su domaći rutinski "odradili posao", rezultat je ostao ne promenjen, te su svi bodovi ostali na "Kalderonu".

Atletiku je ovo treći trijumf u novoj sezoni, nakon šest kola ne znaju za poraz i nalaze se na trećem mestu tabele sa bodom manje od Barselone i dva manje od prvoplasiranog Reala.

Deportivo je nakon trećeg ovosezonskog poraza 15. na tabeli sa pet osvojenih bodova iz šest kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 25.09.2016
21:29

Pobedili jesmo, ali smo pritom, platili ceh. Himenez je povredio zadnju lozu, a Fernandez je pokidao ligamente kolena i pred njim je dugacka pauza. Nimalo mi se ovo ne svidja 😔 Moramo nastaviti dalje, makar i bez njih dvojice. #AupaAtleti

avatar
AfricaLoF
Sunday, 25.09.2016
19:43

Sjajni Grizman. Atletiko se mucio, ali u Gameiru su dobili pravo pojacanje. Sudeci po svemu vidjenom do sada, najveci kandidat za selidbu u drugu ligu je Osasuna.

avatar
Amel Balicevac
Sunday, 25.09.2016
19:15

6 timova u 3 boda,niko ne strahuje od Reala i Barse,videli su da i on imaju slabosti! Kako bi bilo dobro za ligu da im se desi Lester! Bilbao,Sevilja,Viljareal,mogu sigurno da pomrse racune.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 26.09.2016
08:38

Pocetak sezone, u nijednoj ligi nema lidera koji se odlepio, Siti bezi 4 i Bajern 3 boda sto je daleko od nedostiznog. Za sada ne bih izdvojio bilo kog, slazem se da niko ne strahuje od Reala i Barse, ali sanse za titulu ostalima, (izuzetak je Atletiko) su ravne senzaciji. Lester se desio i gde je sad? Borice se za opstanak ove godine, nikad nije igrao vise od dva fronta, tako da ove godine raspad, bez obzira kolikoi kakvih ce igraca dovesti u prelaznom roku. Svakako, dobro bi doslo bilokakvo osvezenje tipa Lestera u bilo kojoj ligi velike petorke, ali cisto sumnjam, u Engleskoj Liverpul i Totenhem mozda, ali oni imaju mnogo veci rejting i istoriju u odnosu na Lester.