Francuska nije pobedila tim od 270 hiljada evra, koji sve velikani vise u borbi za Rusiju?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.09.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Nekoliko reprezentacija koje su "iventar" na Mondijalima bi ovoga puta mogle da ostanu bez plasmana!

AP Photo/ Luis Hidalgo
AP Photo/ Luis Hidalgo

Povezane vesti

Francuska je kao što znate uspela da ne savlada Luksemburg, reprezentaciju čiji igrač svi zajedno vrede oko 270 00 evra. Neki su profesionalci po Belgiji, ostali igraju u domaćoj ligi, no uspeli su da se održe protiv apsolutnog favorita.

I pored toga što su zakomplikovali situaciju, Francuzi ipak zavise samo od sebe, Šveđani imaju bod manje, ali do kraja igraju na život ili smrt protiv Holanđana, što bi Galima moglo da širom otvori vrata Rusije.

Kako smo već pisali Italijani idu u baraž, a isto bi mogli da se desi Portugalu, evropskom prvaku, koji ima tri boda manje od Švajcarske, mada dočekuje ovu ekipu do kraja kod kuće.

Vels koji je igrao polufinale EP će teško do prvog mesta u našoj grupi, a kako stoje stvari i ako bude drugi, mogao bi da bude najgori drugoplasirani i da ne igra baraž, podsetićemo da su se proglašavali za favorite u grupi D gde je Srbija blizu prvog mesta, mada nije još gotovo.

Ni Englezi nisu još sigurni, naime, oni vode, ali igraju sa drugoplasiranim Slovacima i to bi mogla da bude ključna utakmica, dok i Hrvarska ima dva boda prednosti u odnosu na Ukrajinu, ali ni tu stvari nisu završene, kao uostalom ni u našoj grupi. Ipak, komšije moraju i u Tursku i u poslednjem kolu u Ukrajinu, dok dočekuju Finsku, Ukrajina gostuje Islandu i Kosovu, poslednji meč bi mogao da odluči o direktnom putniku u Rusiju.

Ali, van Evrope, situacija će biti dramatična. Amerikanci koji su decenijama sa Meksikom dominantni sada su tek treći, "Sombrerosi" su sigurni, Kostatika ima veliku prednost, SAD se bore za treće mesto, inače bi mogli u baraž protiv tima iz Azije. Gore nisu igrali u kvalifikacijama odavno.

Šta da kaže Argentina, tim koji je peti u južnoameričkoj zoni, takođe na mestu koje vodi u baraž, ali sedam timova se bori za Mondijal, tačnije šest, Brazil je već otišao.

Argentina do kraja ima dobar raspored, čeka Venecuelu i Peru, gostuje Ekvadoru što nikada nije lako, ali sa dve pobede kod kuće u naredna dva meča trebalo bi da bude u top 4.

Dakle, čekaju nas silna uzbuđenja do kraja, u svakom slučaju, ponovo izgleda nećemo gledati Holandiju, ali i još nekoliko timova koji su bili redovni na šampionatima sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Monday, 04.09.2017
18:01

Sve velike reprezentacije bojkotuju prvenstvo jer ce se izgleda Srbija plasirati

avatar
Dača
Monday, 04.09.2017
19:42
avatar
Budimo.ljudi
Monday, 04.09.2017
14:38

ŠTA se dešava sa Holandijom??? Prati li im neko utakmice, gleda li detaljno? Drugi kvalifikacioni ciklus imaju katastrofalne rezultate, a mislim da nemaju loš tim

avatar
Маркус19
Monday, 04.09.2017
11:22

Ма само Србија и Француска да оде, брига ме за остале репрезентације

avatar
Plava Horda
Monday, 04.09.2017
12:48

A sto Francuska? Mislio sam da se vi Djavoli lozite na Belgiju?

avatar
Plava Horda
Tuesday, 05.09.2017
12:18

Ne, mislio sam zato sto i njih zovi Djavoli, sto u svemu vidis provokaciju, ili ne povezijes bas najbolje?

avatar
Маркус19
Monday, 04.09.2017
21:56

Мислиш због човека који вас је одбио да би дошао у Јунајтед? Типујеш на Лукакуа а?

avatar
Di Magia
Monday, 04.09.2017
11:17

Argentina ce proci gotovo sigurno... Portugak ako pobedi 2:0 ide dalje kao prvoplasirani u suprotnom im ne gine baraz, Cile je dosta zakomplikovao stvari sam sebi... Holandija u slucaju bilo kakvih pobeda do kraja kvalifikacija ide u baraz... Igraju sa Svedjanima na svom terenu...kakvi god da su tesko da ce prokockati tu priliku...u prvom mecu su bili daleko bolji u svedskoj... Italija ce standardno da se promulja u kvalifikacijama...

avatar
Monday, 04.09.2017
10:42

Mogli bi ovi nasi klubovi malo bolje da pogledaju onog Rodrigeza. Decko je sinoc odigao fenomenalno. Mozda to nije bila samo jedna utakmica i mozda ima covek dosta da ponudi. Ima 22 godine, a kosta bas malo. Vredi bar pogledati ga na par utakmica i mozda posle toga dovesti na probu.

avatar
MSSZRMK
Monday, 04.09.2017
11:27

Mislis na onog koji je pogodio stativu pri kraju utakmice?Onda se slazem.

avatar
dolf
Monday, 04.09.2017
11:38

Na kog Rodrigeza mislis?

avatar
The Truth
Monday, 04.09.2017
09:57

Svi kritikuju Engleze koji su pobedili 4:0 Maltu a kada Francuska odigra 0:0 sa Luksemburgom onda narod kaze svi igraju fudbal.Neverovatno je koliko se ljudi plase Engleza i koliko ih mrze,i koliko ne mogu sebi da priznaju da imaju odlicne mlade igrace i da iz godine u godinu postaju sve jaci.I ne mogu da prihvate da je Premier liga najjaca,najbogatija i najpopularnija liga na svetu.

avatar
Plava Horda
Monday, 04.09.2017
12:47

MA daj brate, koga briga za engleze, oni su sami sebi najveci neprijatelji. Kakve medije imaju neprijatelji im i ne trebaju. A liga dok ne sredi sudije nece biti najbolja.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Monday, 04.09.2017
12:51

Kakvi bre Englezi, pred svako prvenstvo ih uzdizu, a onda ih Island izbaci.