Forlan:"Ispadanje sreća u nesreći"

Autor: Lazar Mitrović
subota 12.12.2015.
22:53
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler 'Đavola' ne smatra da je eliminacija iz Lige šampiona toliko tragična.

Beta/AP Photo/Shuji Kajiyama
Beta/AP Photo/Shuji Kajiyama

Povezane vesti

Urugvajski napadač, izneo je svoje viđenje stvari, nako eliminacije svog bivšeg kluba iz dalje faze Lige šampiona.

On smatra da ovaj neuspeh nije 'smak sveta', i da on može da bude sreća u nesreći.

Da podsetimo, klub iz 'Old Traforda' je porazom od ekipe Volfsburga izgubio 'zadnji voz' za sledeću fazu najelitnijeg evropskog takmičenja, a kao utešna nagrada, biće im nastup u Ligi Evrope.

Legendarni Urugvajac smatra da je ovo dobra prilika da se 'Đavoli' posvete domaćem šampionatu, i da do kraja sezone obezbede plasman, najmanje među prva četiri tima u ligi.

Po Forlanovim mišljenju, kluba sa 'Old Traforda' nema preveliki zaostatak za vodećim timovima Premijer lige, i da će dobrim partijama uspeti da ostane u konkurenciji za prvo mesto.

"Ispadanje iz Lige šampiona, moglo bi da okrene fokus na Premijer ligu. Kada sam ja bio u klubu, prvi cilj je bila Liga šampiona, a tek onda Premijer liga", rekao je Forlan.

"Mančester nema tim koji bi mogao da osvoji Ligu šampiona, dok su Premijer liga i Liga Evrope sasvim realni ciljevi", zaključio je Forlan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 13.12.2015
15:46

U PL ima 20 timova i 38utakmica. Ekipa koja igra fudbal za drugu ligu ne moze da osvoji ligu tako sto ce na srecu da pobedjuje u 38 utakmica dok u LS tako nesto moze da e desi jer smo imali pobednike LS bez ikakve igre.nDrugo LE pored Dortmunda,Liverpoola,Napolija nemamo sta da trazimo

avatar
Milosch
Sunday, 13.12.2015
00:21

Treba se koncentrisati da PL jer je liga ove sezone takva da i ovakav MUFC moze da je napadne. Ligu Evrope treba igrati sa klincima poput Pereire, Varele, Bortvik Dzeksona, MekNera. Problem sa tim takmicenjem je sto se igra cetvrtkom, pa ce biti dan odmora manje za PL. Cak i kada se igra sa mladim igracima i ostali ce morati da putuju na gostovanja a i to je zamorno. Ali sami smo krivi...

avatar
Madridista
Sunday, 13.12.2015
00:12

Sasvim je u pravu, i ne kazem ovo zato sto mi je uprkos tome sto je bio clan gradskog rivala bio jedan od omiljenih igraca.