Florentino Perez otkrio planove za narednu sezonu

Autor: Boban Filipović
sreda 21.06.2017.
17:07
Izvor: Sportske.net

Ciljevi 'Kraljevskog kluba' su, kao i obično, postavljeni veoma visoko...

BETA/AP Photo/Paul White
BETA/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Važna vest za simpatizere Reala je da će predsednik Florentino Perez ostati na toj funkciji do 2021. godine.

On se u intervju za 'Marku', koji je osvanuo u današnjem izdanju, dotakao mnogih tema.

Istakao je da je primarni cilj odbrana titule u Ligi šampiona.

Real je u sezoni za nama postao prvi klub koji je uspeo dva puta za redom da osvoji ovo takmičenje, sada je želja da se standardi postave još više.

Rekao je da nije bilo nikakvih nesuglasica sa gradskim rivalom Atletikom zbog 'otimanja' Tea Erandeza, naglasviši da se više puta u prošlosti dešavalo da igrači jednog madridskog kluba pređu u drugi.

Perez je priznao da je bio poteškoća u pregovorima sa Iskom oko produžetka saradnje, ali da nije sumnjao da će ta priča imati srećan kraj. Dodao je da će novi ugovori biti potpisani sa još nekolicinom igrača kada se vrate sa odmora, u tom košu su Benzema, Varan, Karvahal, Asensio i kapiten Serhio Ramos.

Priče o odlasku Kristijana Ronalda Iz Reala je ocenio kao budalaštine, on tvrdi da će Portugalac sigurno ostati u Madridu.

Za kraj je dodao da je veoma ponosan na velike pomake u omladinskom pogonu i na rad marketing službe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Thursday, 22.06.2017
12:20

Fotelju Niko ne zeli da prepusti drugome, ljudi su ratove vodili za fotelju, a Perez da bi sacuvao svoju fotelju, sluzio se svim i svacim, kupovao sudije iz kola u Kolo, jer ne moze se sacuvati fotelja 9godina jedna titula. SAD VAM JE JASNO KRADJE REALA, SAMO DA BI PEREZ OSTAO PREDSEDNIK.

avatar
Lionel 10 BARCELONA
Wednesday, 21.06.2017
22:42

Sudije su njihov plan i predsjednik Tebas to svi znaju

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 21.06.2017
22:05

Sad sve fudbalske neznalice, sto ne znaju, zasto je Real kupovao utakmice u ligi, i to kupovina iz kola u Kolo, zato da bi Perez ostao za predsednika Reala, jer jedna Liga u 9godina, ide odma glava, treba dobro analizirati i kradju protiv Bajerna.

avatar
LarryBlackbird
Friday, 23.06.2017
08:03

Al si ti iskompleksiran realom hahahahah.. Nekako mi te i zao iskren da budem :(

avatar
Luka Modric
Wednesday, 21.06.2017
20:46

Znas ono kad citac svijet pise gluposti i o da dode tata perez i kaze kakvo je stanje i bummmmm samar u lice svim novinarima koji se uhvate na a bolu i njene vjesti a rona ih vec tuzio u proslosti..bammmm u facu svima kralju je sudeno da igra za kraljevski klub i .

avatar
Misosesic
Wednesday, 21.06.2017
20:03

Sta se desava sa Perezom?Ovo je extra ne mogu da vjerujem da Real ovako pametno posluje,nije da mi nije drago al ko njega ovako okrenu sigurno Zidan,on zna sta je uigranost ekipe i sta se desilo sa proslim Galaktikosima kad je Perez umesao prste i doveo koga je hteo.Ovo sam bas danas pisao vazno je obnoviti ugovore sa najboljim igracima.Jos samo da pazari Mbapea i to je to.A navijacima ManUTD-a da porucim videcete Ronalda na delu 8.avgusta ali u dresu Real Madrida.Hala Madrid!

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 21.06.2017
17:16

Pa ove planove smo znali i pre Pereza :))

avatar
Wednesday, 21.06.2017
17:10