Filip Kostić u timu kola!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 09.03.2015.
17:45
Izvor: Sportske.net

Kragujevčanin koji brani boje Štutgarta našao se u 'idelanih 11' 24. kola Bundeslige u izboru sajta 'WhoScored.com'.

Beta/AP Photo/dpa/Fredrik von Erichsen
Beta/AP Photo/dpa/Fredrik von Erichsen

Povezane vesti

'Švabe' su na premijeri 24. kola remizirale bez golova na svojoj 'Mercedes Benc' Areni sa berlinskom Hertom, ostale su na dnu tabele Bundeslige, a jedini igrač sa ovog duela koji se našao u timu kola je Filip Kostić.

Mladi reprezentativac Srbije je proveo 81. minut na terenu, holandski trener Stevens ga je izveo iz igre u finišu utakmice.

Najviše igrača u idelanoj ekipi, selektovanoj od strane pomenutog prestižnog sajta, dolazi iz Bajer Leverkuzena, trojica. 'Farmaceuti' su upisali najubedljiviju pobedu u najjačem nemačkom fudbalskom takmičenju tokom minulog vikenda, tukli su Paderborn u gostima sa 3:0.

Volfsburg je poražen minimalcem u Augsburgu, 'Vukovima' je to prvi poraz u domaćem šampionatu još od novembra prošle godine kada su izgubili od Šalkea u gostima, ali mesta u idelanom timu našla su se za dvojicu fudbalera drugoplasirane ekipe u Bundesligi.

Po jednog delegata dali su Majnc, Verder Bremen, Hamburger SV, Bajern Minhen i Šalke 04.

Najbolje ocenjen fudbaler 24. kola Bundeslige je napadač 'Kraljevsko plavih' iz Gelzenkirhena, Erik Čupo-Moting. Zanimljivo, Kamerunac se nije upsiao u strelce u pobedi protiv Hofenhajma na 'Veltins' Areni (3:1), ali je zato upisao dve asistencije, obe za mlađanog Maksa Mejera.

bundes 24

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke