Filip Koku ne gubi nadu

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.02.2016.
12:16
Izvor: Beta

Trener PSV Ajndhovena izajvio da veruje da njegova ekipa može da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona uprkos nerešenom rezultatu protiv Atletiko Madrida na svom terenu.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

PSV je sinoć na svojoj 'Filip Areni' odigrao bez golova protiv Atletiko Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Holandski šampion je od 68. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Gaston Pereiro isključen zbog drugog žutog kartona. Atletiko je ostatak utakmice igrao na protivničkoj polovini, ali je PSV uspeo da se odbrani.

"Zadovoljan sam trudom ekipe, 0:0 je dobar rezultat. Uprkos crvenom kartonu, dobro smo igrali sa 10 igrača. Pokušaćemo da postignemo gol u Madridu, a rezultatom 1:1 mi idemo u četvrtfinale", rekao je Koku.

Revanš utakmica igraće se 15. marta na stadionu "Visente Kalderon" u Madridu.

"Ove sezone smo pokazali da možemo da postignemo golove. Biće teško na gostujućem terenu protiv veoma dobre ekipe Atletika, ali borićemo se i imaćemo šanse", naveo je trener holandskog šampiona.

Koku je ocenio da Pereiro nije zaslužio isključenje, odnosno drugi žuti karton zbog starta na defanzivca Atletika Dijega Godina.

"To nije bilo za žuti karton. Protivnički igrač je bio lukav. Oni imaju iskustvo, a to je za nas lekcija iz koje moramo da izvučemo pouke"
, rekao je Koku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke