FIFA presudila, OVO je kazna za HNS zbog vređanja Srba!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.11.2016.
15:26
Izvor: Sportske.net

A zar je moglo da se očekuje nešto drugo?

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Svi se verovatno sećate šta se događalo tokom nedavne utakmice između reprezentacija tzv. Kosova i Hrvatske. Ako ste zaboravili, podsetite se u prilogu...

Brutalne uvrede na račun Srba bile su i jednim i drugim navijačima glavna ''zabava'', kako pre, tako i tokom utakmice koju su Hrvati u Skadru dobili sa 6:0.

Njihova saradnja je najviše došla do izražaja za vreme meča, u trenicima kada se sa tribine na kojoj su bili hrvatski navijači čulo "Ubij", a domaći su uzvraćali sa "Srbina".

Tako je već prvi zvanični meč koji je tzv. reprezentacija Kosova odigrala na svom terenu obeležen velikim skandalom, uz obilatu pomoć gostujućih pristalica.

Epilog svega saznali smo danas. Hrvatski fudbalski savez (HNS) je zbog ponašanja svojih navijača kažnjen novčano, u iznosu od 50 hiljada švajcarskih franaka, uz opomenu da će sledeća kazna biti oštrija ako se ovako nešto ponovi.

Kao da sličnih ispada nije bilo i prethodnih godina...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran.984
Thursday, 03.11.2016
20:36

Non stop pisem kada je kazna...NECE IH DRAKONSKI KAZNITI jer je to sve mafija,oni tako zele,fasizam se vratio... Istupite iz svega radi morala,svedno nemamo ni para ni vajde od tih takmicenja...ili cemo mi poceti skqndirati jos gore,pa gdje ode sve....

avatar
Thursday, 03.11.2016
19:54

sramota .ne mrzim nikoga ali kako srbe mogu za sve da kaznjavaju a ostali kad nesto naprave kao da se nije ni desilo.takvima nije mesto u fudbalu nego zoo vrtu

avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 03.11.2016
18:34

Jednostavno,mi smo banana drzava!Sami smo krivi sto se po asaju tako prema nama!nMi nemamo coveka koji brine za interese nase drzave.Da imamo npr.kao kada je dolazio platini;pozoves sve televizije da snimaju,nas drzavnik u kednu fotelju,platini u drugu,saslusas ga kako nas kinji zbog nekih baklji na stadionu i albanskog drona koji je mogao da nosi i bombe...i onda mu pustis snimke sirenja fasizma koji podrzava uefa ili fifa i izrecitujes sramne kazne koje je uefa ili fifa propisala.Posle toga snimis njegovu reakciju i ides od kuce do kuce (fudbalske)po evropi i reklamiras demagogiju ovih snobova.nAli od yoga nema nista,jer nisam mogao nigde da cujem reakviju nasih vodecih ljudi na ovakvu sramotnu kaznu!nMozda se na kraju sve dobro zavrsilo,jer su mogli nas da disfalifikuju?!

avatar
Thursday, 03.11.2016
18:07

Ovde se neradi o vredjanju jedne nacije vec na pozivanje na ubijanje, nas su za ovakve stvari u proslosti kaznjavali sa par stotina hiljada evra pa i zatvaranjem tribina...Poenta cele price je da je ovo jos jedna u nizu poruka (a bilo ih je u proslosti) da ovde nismo dobrodosli,i moje misljenje je da svu ovu bruku i zlo upereno protiv nas jednostavno prekinemo istupanjem iz svih takmicenja pod okriljem FIFA-a i UEFA-a,cekati regionalnu ligu za klubove a reprezentaciju raspustiti,jednostavno ovo prevazilazi granice a ocigledno je da se nista nece promeniti i da dvostruki arsini ostaju i posle promena u vrhu siptaskih organizacija.UEFA MAFIA!!!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 03.11.2016
19:45

Podrzavam! Nikad nije kasno (bar se tako kaze, a itekako bi moglo da bude kasno) da se opametimo, a ovo nam je mozda i poslednji voz za tako nesto...

avatar
AfricaLoF
Thursday, 03.11.2016
17:40

Da, hrvati su kaznjeni. Sta je sa navijacima takozvane selekcije Kosova ? nSto se kazne tice, trebalo je da bude daleko veca. 'Ubij Srbina' i 'Srbe na vrbe' datira jos iz vremena NDH. Nisu nista drugo osim necivilizovane mase, iako sebe cesto na silu zele predstaviti drugacijim. Nikada oni nece napusti ideologiju kojojm su se vodili pre, tokom, a i nakon drugog svetskog rata.

avatar
Samo Barsa
Thursday, 03.11.2016
16:50

Sramna odluka, trebali su im oduzeti koji bod, al opet mi nije zao toliko, pa i hrvati su nasa braca, oni su bili Srbi.

avatar
chaki
Thursday, 03.11.2016
17:51

Nas bi odrali i za bodove i za pare i bez publike 2-3 meca,vodi kuci tu bracu onda...

avatar
Samo Barsa
Thursday, 03.11.2016
21:11

Bravo lord bombinjo

avatar
rossonero_t
Thursday, 03.11.2016
16:42

Ovakva skandiranja ima na skoro svakoj utakmici na balkanu, nzm sta se lozite toliko...

avatar
Shaftilo
Thursday, 03.11.2016
17:41

niko se ovde ne loži, nego smo mi za mnogo manje stvari bili kažnjavani preko svake mere!

avatar
rossonero_t
Thursday, 03.11.2016
21:15

Na primer? Za koje to stvari koje su manje a kaznjavani vise?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 03.11.2016
18:00

Nas su kaznili kad smo to pevali.

avatar
jv
Thursday, 03.11.2016
16:38

Zasto? Pa Srbi su krivi, kaznite nas! 50 000 je kazna za vredjanje jedne nacije!? Ovo nam treba biti otreznjenje, moramo da shvatimo kome je FIFA naklonjena i kakva je to, u stvari, organizacija.

avatar
Bato C.
Thursday, 03.11.2016
16:32

Ne zna se da li su vise smesniji ovi iz uefe ili ovi iz hrvatske koji su optereceni.nA ovi tzv. su prica za sebe.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 03.11.2016
16:32

Ovde je jedino pitanje sta oni sve mogu da urade, a da ne budu kaznjeni jer ovo nije nikakva kazna, ovo je pomilovanje, abolicija i nagradni bonus za njih. Sledece nedelje ce nam ta bagra udariti jos jedan samar u nizu, a verovatno i dva (mislim na penale)- znamo gde se nalazi onaj nazovi sud, ta cinjenica moze samo potpomogne da svaka odluka bude u korist njih! Mislim da tu ni neki nas lobi ne pomaze na duze staze, sta to nama znaci ako se nesto sto je neminovno samo odlaze...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 03.11.2016
16:30

Haha tuga, kaznite nas, i jesmo go**a!