Fešta je spremna, zna se ko je večeras kapiten Čelsija! (SASTAVI)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.05.2017.
20:26
Izvor: Sportske.net

Čelsi slavi titulu, Konte promešao karte.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

IAko je bilo alarmantno stanje, fudbaleri Čelsija od 21 satdočekuju ekipu Votforda, a Antonio Konte je očekivao odlučio da uprvu postavu uvrsti kapitena Džona Terija.



Pored njega, još nekoliko rezervista su dobili šansu od prvogminuta, kao što su Asmir Begović, Kurt Zuma, Ake, Bačuaji.

Na klupi su Pedro, Fabregas, Dijego Košta, Kejhil, Alonso, dok je naš Nemanja Matić dobio odmor zajedno sa Davidom Luizom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Monday, 15.05.2017
21:26

Je li ovo onaj Celzi sto ga Murinjo dovede u situaciju da se bori za ispadanje.Kako li dozivljava Murinjo ovo slavlje Celzija, sigurno mu je milo. Ja bi Murinja uporedio sa Mateom, Konnte je prevelik zalogaj za Murinja.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 15.05.2017
21:13

Bunker u najavi

avatar
West London
Monday, 15.05.2017
20:42

Drago mi je da će mladci igrati,ali opet iskače jedno ime u prvi plan Antoniov čovjek od povjerenja Dave,mislim da je jedini odigrao sve utakmice ove sezone idemo po pobjedu momci samo jako # CFC KTBFFH

avatar
djomla1990CFC
Monday, 15.05.2017
20:36

Kako je fino opet vidjeti calobu,akea,zumu,kenedija,micya u ekipi..Ajde momci,iako je titula osvojena,pokazite da se moze racunati na vas u buducnosti i naravno,sada igrate za rekorde..A tacno se vidi ko bi trebao u buducnosti predstavljati kostur naseg tima..To su Aspi,Kante i Hazard..Naprijed plavci moji,slavi se titula,obaraju se rekordi 😉😀