Fejsa se vratio u velikom stilu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
20:03
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Ljubomir Fejsa vratio se u prvi tim Benfike posle pauze zbog teške povrede a već na prvoj povratničkoj utakmici uspeo je da se upiše u listu strelaca.

slbenfica.pt
slbenfica.pt

Povezane vesti

Petnaest meseci bilo je potrebno Ljubomiru Fejsi da se valjano oporavi od povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena koje je pokidao u januaru 2014. godine.

Tokom prethodnog meseca vezista Benfike odigrao je dve utakmice za drugi tim a trener Žorž Žesus odlučio je da ga u subotu, prvi put u tekućoj sezoni, uvrsti u protokol za prvenstvenu utakmicu u Primera ligi.

Benfika je u okviru 28. kola ugostila Akademiku a bivši fudbaler Partizana i Olimpijakosa utakmicu je počeo na klupi za rezerve.

Branilac titule stekao je tri gola prednosti već u 19. minutu utakmice posle čega je bilo jasno da će Ljubomir Fejsa dobiti priliku da se vrati na veliku scenu.

Benfika je najpre povisila na 4:0 u 53. minutu a deset minuta kasnije Samaris je prepustio mesto u timu srpskom internacionalcu.

Svega dvadeset minuta igre bilo je dovoljno Ljubomiru Fejsi da pogodi za Benfiku i da kompletira ubedljiv trijumf "Orlova" rezultatom 5:1, pošto je pre njegovog gola Lopes postigao počasni gol za Akademiku.

Srpski internacionalac pogodio je u 84. minutu a nakon gola nije mogao da zadrži emocije što je potpuno opravdano, imajući u vidu da je drugi put u karijeri uspeo da se izbori sa teškom povredom ukrštenih ligamenata.

Benfika je pobedom nad Akademikom zadržala lidersku poziciju na tabeli ali će do kraja sezone voditi veliku borbu sa Portom za titulu prvaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke