Feguli opleo po srpskom treneru: ''Najgori je od svih koje znam!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.02.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net

Teške reči fudbalera Vest Hema i reprezentacije Alžira na račun našeg stručnjaka...

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Iako se Milovan Rajevac tokom svoje dugogodišnje trenerske karijere može pohvaliti i sjajnim rezultatom sa reprezentacijom Gane na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine, kada je bio nadomak plasmana u pollufinale, ali je njegova selekcija eliminisana posle penal serije od Urugvaja, Sofijan Feguli tvrdi da je baš on ''najgori'' trener sa kojim je radio u dosadašnjoj karijeri.

Tu priliku imao je tokom par meseci koliko se Rajevac zadržao na klupi selekcije Alžira, ali ono što je video od srpskog stručnjaka, nimalo ga nije impresioniralo. Naprotiv...

''Rajevac nije imao nivo da vodi alžirsku reprezentaciju, pa čak ni da radi u Ligi 1 ili 2. Nije znao ni imena igrača! Raisa M'Bolhija je nazivao 'golman', to je nepoštovanje!'', istakao je Feguli u izjavi za ''La Gazaette du Fennec''.

On je takođe naglasio i da je Alžir samo izgubio dragosceno vreme sa Rajevcem.

''Nisam bio prisutan tokom treninga pre utakmice sa Lesotom, ali bio sam pozvan za sledeću fazu, koja je prethodina utakmici protiv Kameruna. I bio sam veoma iznenađen Rajevcem...'', ističe Feguli.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Viktor Sič
Monday, 20.02.2017
15:50

Upravu je po meni reprezentaciju nikad ne moze voditi stranac, kao sto kod nad Advokat nije valjao govori samo to da nije bio upoznat sa igracima. Pogledajte kako je samo Muslin preporodio našu reprezentaciju

avatar
Baron
Monday, 20.02.2017
12:08

Inace govori covek od kredibiliteta koji je nesto uspeo na fudbalskom nebu. Pokrij se usima i sedi na klupi WH, Rajevac ne bi bio tu gde jeste da nije imao rezultate.