Farmaceuti ne daju Ćićarita

Autor: Lazar Mitrović
sreda 17.02.2016.
16:40
Izvor: Sportske.net

Bajer Leverkuzen nema nameru da se odrekne meksičkog napadača.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Klub sa 'Baj Arene' trenutno zauzima treće mesto na tabeli Bundeslige, i do kraja sezone im predstoji borba za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Ekipa Rodžera Šmita uposlednje vreme beleži solidne rezultata, a jedan od najzaslužnijih za to je reprezentativac Meksika, Havijer Ernandez.

Nakon dolaska iz redova Mančester Junajteda, popularni Ćićarito je doživeo fudbalsku renesansu u dersu 'Asprindžija', postigavši 13 golova na 17 mečeva u nemačkom šampiontu. Kruna njegovih dobrih partija je titula igrača meseca, koja je u njegovom vlasništvu tri meseca za redom.

Njegove dobre igre, privukle su pažnju brojnih evropskih klubova, koji bi želeli da ga vide u svojim redovima. Ipak, u redovima kluba iz Leverkuzena, svesni njegovog značaja za klub, kategorički odbijaju mogućnost da Meksikanac na leto prmeni sredinu.

"Ernandez ima ugovor sa nama, a sama činjenica da je došao kod nas iz Premijer lige je dokaza da mu novac nije na prvom mestu", rekao je direktor Bajera Mihael Šede.

"On nijednom nije izrazio želju da napusti klub, igra odlično, i njegove igre su nam donele dosta dobrog", dodao je on.

"Jako nam je važno da sačuvamo okosnicu tima, pre svoh tandem Kampl Ernadez. Sona smo letos pustili jer nam je novac od njegovog transfera trebao u tom trenutku", zaključio je Šede.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zagar37
Wednesday, 17.02.2016
18:07

Sjajan je bio i dok je bio u UTD samo mi nije jasno sto ga Fergi koristio kao dzokera

avatar
John Cena
Wednesday, 17.02.2016
20:17

Pa tad su van Persi i Runi pa i Berbatov bili u sjajnoj formi tako da nije mogao da igra prvu pored njih, ali opet se sjajno snasao kao dzoker